VPM managementcongres “Waar ligt jouw belangstelling?” op woensdag 11 april 2018

De Nederlandse Vereniging voor Veterinair Praktijk Management (VPM) heeft als doel het praktijkmanagement binnen de dierenartspraktijken te professionaliseren.
Ben jij als assistente hiermee bezig in de praktijk, of ben je geïnteresseerd in dit onderdeel van de praktijk, dan is dit congres misschien iets voor jou?!

Op woensdag 11 april zal voorafgaand aan de voorjaarsdagen het management congres plaatsvinden in de Fokker Terminal Den Haag.
Met lezingen en workshops met als thema “Waar ligt jouw belang(stelling)?” hopen wij je aandacht te prikkelen en stelling te nemen in wereld-, praktijk-, en persoonlijke belangen.

Je zult boeiende sprekers tegenkomen als Bram Bakker, die ons meer informatie zal geven over stressmanagement. Van René Boenders gaan we meer horen over de toekomstige Generatie Z en van Helene Oosterhuis gaan we leren hoe we succesvol onszelf kunnen zijn. Naast de lezingen is er keuze uit workshops voor kleinere groepen met o.a. als onderwerp marketing, personeel, arbozaken.

Klik hier en bekijk het gehele programma van deze dag!

Voor leden van VPM die zich aanmelden voor 1 maart 2018 is het congres gratis. Natuurlijk ben je ook welkom als je geen lid bent, dan zijn de kosten voor 1 maart 2018 € 195,00 excl. btw. Ben je benieuwd naar onze vereniging, klik dan hier en lees verder, tevens hebben we een aantrekkelijk aanbod om lid te worden na het bijwonen van het congres met 40% korting op het eerste jaar lidmaatschap.