Werken bij Vedias

Wij bieden de mogelijkheid om verdieping aan te brengen op persoonlijk en werk vlak, om je netwerk in de diergeneeskundige wereld verder uit te breiden, om jezelf beter te leren kennen en je communicatieve skills verder te ontwikkelen. Hoe dan? Meld je aan als bestuurslid van Vedias!

Het bestuur van Vedias is op zoek naar versterking m/v. Er zijn verschillende functies beschikbaar, zoals algemeen bestuurslid (met de mogelijkheid tot doorgroeien tot voorzitter of vice-voorzitter bij gebleken geschiktheid) of als commissielid van onze redactie of de van de kas controle. Alle functies zijn op vrijwillige basis en voor de functies binnen het bestuur staat er een kilometer vergoeding en een vergader-vergoeding tegenover.

Het bestuur vergadert circa één keer per maand op zaterdag (met uitzondering van de maanden juli & augustus) en we zijn tevens enkele keren per jaar aanwezig op beurzen zoals bijv. de Voorjaarsdagen en Animal Event. Afhankelijk van jouw interesses, mogelijkheden en de beschikbare werkzaamheden wordt er op maat gekeken wie welke werkzaamheden oppakt.

Ben jij één of meer uren per week beschikbaar en ben je er klaar voor om jezelf verder te ontwikkelen? Stuur dan een e-mail voor meer informatie naar onze voorzitter Marleen via voorzitter@vedias.nl of vul ons sollicitatieformulier in. Samen kunnen we dan kijken welke functie het beste bij je past. Natuurlijk mag je ook eerst een vergadering (proef)bijwonen om te beslissen of het iets voor je is. Hopelijk horen we snel van je!

Hartelijke groeten namens het bestuur van Vedias.