Vacature Vets Place, Rotterdam

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste en ervaren paraveterinair voor 25 tot 38 uur in onze kliniek in Rotterdam!

Even voorstellen!

Vets Place is een moderne eerstelijns dierenartskliniek, die je tegenkomt in de winkels van Pets Place. De kliniek bevat onder andere een spreekkamer, operatiekamer, opnameruime en laboratorium. Omdat Vets Place gevestigd is in de Pets Place dierenwinkels, maak je deel uit van een groter geheel, met alle dynamiek en kansen die daarbij horen.

Dit is je baan!

Als paraveterinair binnen Vets Place word je uitgedaagd om samen met de dierenarts deze praktijk tot een succes te maken. Je ondersteunt o.a. de dierenarts bij het spreekuur en operaties. Daarnaast weet jij hoe je onze klanten moet helpen. Je voorziet ze van een professioneel advies voor zijn of haar huisdier en adviseert daarbij de producten die passen bij dier en eigenaar. Tevens ben je verantwoordelijk voor het maken van afspraken, voorraadbeheer en zorg je dat alles er iedere dag goed verzorgd en netjes bijstaat.

Dit ben jij:

Een enthousiaste en gedreven ervaren paraveterinair, met minimaal 1 jaar werkervaring in de praktijk, die er naar uitkijkt om samen met de dierenarts en je collega’s van de Pets Place winkel, de praktijk iedere dag tot een succes te maken. Je houdt van de interactie met huisdierbaasjes, bent communicatief vaardig en servicegericht.

Wat Vets Place je biedt?

Een werkomgeving met vele uitdagingen. Omdat de dierenkliniek gevestigd is in een Pets Place winkel maak je onderdeel uit van een groter geheel wat weer een extra dynamiek geeft. Hoe leuk is het om samen deze dierenartsenpraktijk iedere dag tot een succes te maken? Naast de uitdagende functie kun je bij ons rekenen op goede praktijkondersteuning en ontwikkelmogelijkheden.

 Interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en zie jij jezelf al werken binnen organisatie? klik dan hieronder op de oranje button “solliciteren” en solliciteer direct. Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met Frencis Rozeboom (HR-adviseur) door te bellen naar +31 6 18 59 83 60 of te mailen naar werkenbij@vetsplace.nl.

Vacatures in ’t hele land!
Liever andere locatie dan Rotterdam? Neem ook dan gerust contact met ons op door te mailen werkenbij@vetsplace.nl.

Naam praktijk/ bedrijf: Vets Place
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 01-11-2021
Aantal uren per week: 25-38 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO

Adres:
Vierhavenstraat 101
3029 BB Rotterdam
Telefoonnummer: 0618598360

Contactpersoon: Frencis Rozeboom

E-mailadres: werkenbij@vetsplace.nl

Website: https://www.vetsplace.nl/