Vacature Vets Place Rotterdam

Zie jij net zoals wij de mooie samenwerking tussen een dierenkliniek en dierenwinkel? Waarin wij elkaar alleen maar beter kunnen ondersteunen en ook nog eens dezelfde passie hebben – Zorg voor ieder dier!

Ben jij onze nieuwe paraveterinair?
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste en ervaren paraveterinair voor 16-24 uur in Rotterdam. Met de mogelijkheid tot doorgroei naar praktijkcoördinator.

Even voorstellen!
Vets Place is een moderne eerstelijns dierenartskliniek, die je tegenkomt in de winkels van Pets Place. In de vestiging in Rotterdam werken nu één dierenarts en één paraveterinair. Omdat we willen uitbreiden, zijn we op zoek naar een tweede dierenarts en paraveterinair.

Dit is je baan!
Als paraveterinair binnen Vets Place word je uitgedaagd om samen met de aanwezige dierenarts deze beginnende praktijk tot een succes te maken. Je ondersteunt o.a. de dierenarts bij het spreekuur en operaties. Daarnaast weet jij hoe je onze klanten moet helpen. Je voorziet ze van een professioneel advies voor zijn of haar huisdier en adviseert daarbij de producten die passen bij dier en eigenaar. Tevens ben je verantwoordelijk voor het maken van afspraken, voorraadbeheer en zorg je dat alles er iedere dag goed verzorgd en netjes bijstaat.  Wanneer jij de functie volledig eigen hebt gemaakt, zijn er op termijn ook mogelijkheden om een paraveterinair consult uit te voeren. Zoals je leest is dit een afwisselende functie waar vele kansen voor je liggen. Of ook wel een allround paraveterinair.

Dit ben jij:
Een enthousiaste en gedreven ervaren paraveterinair, met minimaal 3 jaar werkervaring in de praktijk, die er naar uitkijkt om samen met de dierenarts en je collega’s van de Pets Place winkel, de praktijk iedere dag tot een succes te maken. Je houdt van de interactie met huisdierbaasjes, bent communicatief vaardig en servicegericht.

 Wat Vets Place je biedt?
Een werkomgeving met vele uitdagingen. Omdat de dierenkliniek gevestigd is in een Pets Place winkel maak je onderdeel uit van een groter geheel wat weer een extra dynamiek geeft. Hoe leuk is het om samen deze nieuwe dierenartsenpraktijk op te bouwen? Naast de uitdagende functie kun je bij ons rekenen op goede praktijkondersteuning en ontwikkelmogelijkheden.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en zie jij jezelf al werken binnen onze organisatie? Stuur dan je CV met een korte motivatie t.a.v. Fabiola te Winkel naar werkenbij@vetsplace.nl.

Naam praktijk/ bedrijf: Vets Place Rotterdam
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 12-02-2021
Aantal uren per week: 20 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De arbeidsvoorwaarden zijn op een andere manier geregeld

Adres:
Vierhavensstraat 101
3029 BB Rotterdam
Telefoonnummer: 06-53350161

Contactpersoon: Fabiola te Winkel

E-mailadres: werkenbij@vetsplace.nl

Website: http://www.vetsplace.nl