Vacature Vets Place, Heerlen

Onder de naam Vets Place wordt gebouwd aan een keten van eerste lijn dierenartspraktijken welke  gevestigd zijn in de vestigingen van Pets Place, om hiermee de samenwerking tussen dierenspeciaalzaken en dierenartspraktijken tot stand te brengen. Op dit moment zijn er 9 “instore” Vets Places en bestaat de ambitie om zich de komende jaren verder op de kaart te zetten.

Per direct zijn wij voor onze praktijk in Heerlen op zoek naar een enthousiaste:

Paraveterinair
Min. 13 uur

Dit ga je doen:
Als paraveterinair binnen Vets Place word je uitgedaagd om samen met de aanwezige dierenarts de praktijk tot een succes te maken. Je ondersteunt de dierenarts bij het spreekuur en operaties.  Daarnaast weet jij hoe je onze klanten moet helpen. Je voorziet ze van een professioneel advies voor zijn of haar huisdier en adviseert daarbij de producten die passen bij dier en eigenaar. Tevens ben je verantwoordelijk voor het maken van afspraken, voorraadbeheer en zorg je dat alles er iedere dag goed verzorgd en netjes bijstaat. Wanneer jij de functie volledig eigen hebt gemaakt, zijn er op termijn ook mogelijkheden om een paraveterinair consult uit te voeren. Zoals je leest is dit een afwisselende functie waar vele kansen liggen.

Dit ben jij: 

  • Je bent in het bezit van relevante werk- of stage ervaring;
    • Diploma paraveterinair;
    • Je hebt een zelfstandige werkhouding en bent communicatief vaardig;
    • Je bent bereid tot het werken in het weekend/koopavond(en);
    • Je bent instaat om een proactieve bijdrage te leveren aan het vormgeven van jullie (nieuwe) klantenkring.

Wij bieden:
Een werkomgeving met vele uitdagingen, waar je samenwerkt met de dierenarts. Omdat de dierenkliniek  gevestigd is in de Pets Place winkel maak je onderdeel uit van een groter geheel wat weer een extra dynamiek geeft. Hoe leuk is het om samen deze dierenartsenpraktijk verder op te bouwen?  Naast de uitdagende functie kun je bij ons rekenen op een marktconform salaris (CAO voor  dierenartspraktijken) en goede ontwikkelmogelijkheden.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden over de functie? Stuur ons dan je CV met een korte motivatie naar  werkenbij@vetsplace.nl. Ga voor meer informatie naar www.vetsplace.nl.

Naam praktijk/ bedrijf: Vets Place
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 01-09-2021
Aantal uren per week: 13 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Stage-ervaring voldoet
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW

Adres:
Galvanistraat 100
6716 AE Ede
Telefoonnummer: 0623252069

Contactpersoon: Fabiola te Winkel

E-mailadres: werkenbij@vetsplace.nl

Website: https://www.vetsplace.nl/