Vacature Vets Place B.V., Tilburg

Paraveterinair (16 – 24 uur) Locatie Tilburg

Onze kliniek in Tilburg blijft groeien! Wij zoeken dan ook een paraveterinair ter versterking van ons team.

Ben jij onze nieuwe paraveterinair?
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste en ervaren paraveterinair voor 16-24 uur in Tilburg.

Even voorstellen!
Vets Place is een moderne eerstelijns dierenartskliniek, die je tegenkomt in de winkels van Pets Place. In de vestiging in Tilburg werken nu twee dierenartsen en 4 paraveterinairen. Omdat we blijven groeien, zijn we op zoek naar extra handen.

Dit is je baan!
Als paraveterinair binnen Vets Place word je uitgedaagd om samen met de aanwezige dierenarts deze praktijk tot een succes te maken. Je ondersteunt o.a. de dierenarts bij het spreekuur en operaties. Daarnaast weet jij hoe je onze klanten moet helpen. Je voorziet ze van een professioneel advies voor zijn of haar huisdier en adviseert daarbij de producten die passen bij dier en eigenaar. Tevens ben je verantwoordelijk voor het maken van afspraken, voorraadbeheer en zorg je dat alles er iedere dag goed verzorgd en netjes bijstaat.

Dit ben jij:
Een enthousiaste en gedreven ervaren paraveterinair, met minimaal 3 jaar werkervaring in de praktijk, die er naar uitkijkt om samen met de dierenarts en je collega’s van de Pets Place winkel, de praktijk iedere dag tot een succes te maken. Je houdt van de interactie met huisdierbaasjes, bent communicatief vaardig en servicegericht.

Wat Vets Place je biedt?
Een werkomgeving met vele uitdagingen. Omdat de dierenkliniek gevestigd is in een Pets Place winkel maak je onderdeel uit van een groter geheel wat weer een extra dynamiek geeft. Hoe leuk is het om samen deze dierenartsenpraktijk iedere dag tot een succes te maken? Naast de uitdagende functie kun je bij ons rekenen op goede praktijkondersteuning en ontwikkelmogelijkheden.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en zie jij jezelf al werken binnen onze organisatie? Stuur dan je CV met een korte motivatie t.a.v. Fabiola te Winkel naar werkenbij@vetsplace.nl.

 Vacatures in ’t hele land!
Liever een andere locatie dan Tilburg? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Naam praktijk/ bedrijf: Vets Place B.V.
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 02-04-2021
Aantal uren per week: 20 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De arbeidsvoorwaarden zijn op een andere manier geregeld

Adres:
Aabe-straat 22-24
5021 AV Tilburg
Telefoonnummer: 0653350161

Contactpersoon: Fabiola ter Winkel

E-mailadres: werkenbij@vetsplace.nl

Website: https://www.vetsplace.nl/