Vacature Uw Dierenarts, Lelystad

Voor onze  nieuwe gezelschapsdierenkliniek in Lelystad zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste paraveterinair.

Wie zijn wij?
Wij zijn Uw Dierenarts; een enthousiast team van 6 paraveterinairen, 1 manager, 1 communicatiemedewerker en 3 dierenartsen. Wij vinden het gezellig om samen een broodje te doen van de broodjeszaak op de hoek, soms een frikandel, kroket of kaassoufle te snaaien voor lunch of samen te komen voor een “vrijmibo”. Onze paraveterinairen hebben allerhande leeftijden en expertises.

Op 1 april 2021 zijn wij gestart vanuit een noodlocatie en sinds Koningsdag draaien we vanuit de nieuwe vestiging waar we ook nog druk bezig zijn met het opbouwen van deze jonge kliniek. Onze nieuwe kliniek is uitgerust met alle benodigde apparatuur om huisdieren te onderzoeken en behandelen. En om de week doen we dienst.

Ons handelen is vanuit een basis van liefde voor dieren, transparantie en oprechte betrokkenheid. Bij ons kunnen cliënten terecht voor bekwame en vakkundige zorg, waarbij wij uitgaan van een duurzame relatie. Het team van Uw Dierenarts is één grote familie, waar onze cliënten ook bij horen.

Het team van Uw Dierenarts zal zich qua kennis altijd blijven ontwikkelen streven naar een ‘top of mind’ positie onder de dierenartsen in de regio. Hiermee willen wij onze missie – het huisdier op 1 zetten – waar blijven maken.

Wij bieden een gezellige werkplek met leuke collega’s en een prachtig nieuw pand waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo beschikken wij nu over 2 aparte operatiekamers, een honden en kattenopname, rontgen/echo ruimte, in huis laboratorium en een zeer ruime wachtkamer waar we ambities tot Cat Friendly hebben op de korte termijn. Maar voor de toekomst ook aan Fear free en Rabbit Friendly denken.

Wie ben jij?
In het kort: betrokken, flexibel, vakkundig, een harde werker, stressbestendig, spontaan en commercieel, maar dat klinkt zo zakelijk en abstract.

Nu uitgebreider: Wij zoeken een afgestudeerde paraveterinair. Kennis of interesse in tandheelkunde is een pre, maar anderzijds is een goede baliemedewerker ook altijd heel erg welkom. Motivatie en werk zien liggen vinden wij belangrijk, als je dingen nog niet kan maar graag wilt leren dan willen we daar graag aan meehelpen.

Enige ervaring met werken aan de balie is wel nodig. Je kan aanmelden, afrekenen, telefoon beantwoorden, klanten een kop koffie aanbieden, dieren even knuffelen, een spoedpatiënt ontvangen of een sociaal babbeltje maken met een klant die zit te wachten. Kun je dat allemaal tegelijk, dan zijn dat uiteraard bonuspunten!

Je zult in de toekomst ook meedraaien in ons dienstrooster. Je bent dan samen met de dienstdoende dierenarts verantwoordelijk voor de dienst buiten de openingstijden. Tijdens je dienst ben je oproepbaar, het is dan wel belangrijk dat je dan binnen 30 minuten bij de praktijk kunt zijn. Op dit moment heeft onze praktijk om de week een volledige week dienst. Voor de paraveterinairen wordt dit opgedeeld in 2 delen. Weekdienst (doordeweeks) of weekenddienst. 1 keer in de zoveel weken heb je dan een week- of weekenddienst.

Wat bieden wij jou?
Een tijdelijke aanstelling met een CAO contract. Je ontvangt een salaris dat past bij je functie en kennis en kunde en zal een pensioen opbouwen bij ons. Je krijgt een intensieve inwerkperiode waar je naast je nieuwe collega’s zal staan. En na deze periode zal je ook mee gaan draaien in ons dienstrooster.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en raak jij enthousiast van de uitdaging die een nieuwe kliniek biedt? Stuur je sollicitatiebrief met CV dan naar onze praktijk t.a.v. Manon Sterk (manon@uwdierenarts.online). Er is geen uiterste reactiedatum, zodra de geschikte kandidaat gevonden is, wordt de vacature gevuld.

Naam praktijk/ bedrijf: Uw Dierenarts
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 17-05-2021
Aantal uren per week: 30 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is lid van de BPW en houdt zich aan de CAO

Adres:
Schoepeweg 73
8243PX Lelystad
Telefoonnummer: 0320331101

Contactpersoon: Manon Sterk

E-mailadres: manon@uwdierenarts.online

Website: http://www.uwdierenarts.online