Vacature plaatsen (bedrijven)

Werkgevers die een vacature op onze website willen plaatsen kunnen gebruik maken van onderstaand aanmeldformulier. Vult u a.u.b. de gevraagde gegevens van de praktijk en vacature in, en in het veld ‘Extra toelichting’ kunt u een vacature tekst toevoegen.

Indien uw bedrijf zich aanmeld voor het plaatsen van vacatures, wordt u automatisch donateur van Vedias. Een donateurschap Vedias Abonnement Vacaturebank geldt voor het lopende kalenderjaar en wordt automatisch beëindigd aan het eind van het kalenderjaar.

Kosten Vedias Abonnement Vacaturebank
Plaatsen van maximaal 5 vacatures voor maximaal 3 verschillende vestigingen € 30,-.
Recht op maximaal 5 vacatures voor 3 verschillende vestigingen. Op 1 vestiging 4 x per jaar Beroeps Info Donateurschap eindigt aan het eind van het kalenderjaar.

Plaatsen van onbeperkt aantal vacatures voor maximaal 3 verschillende vestigingen € 50,-.
Recht op onbeperkt aantal vacatures voor max 3 verschillende vestigingen Op 1 vestiging 4 x per jaar Beroeps Info Donateurschap eindigt aan het eind van het kalenderjaar.

Plaatsen van onbeperkt aantal vacatures voor maximaal 6 verschillende vestigingen € 75,-.
Recht op onbeperkt aantal vacatures voor maximaal 6 verschillende vestigingen Op 1 vestiging 4 x per jaar Beroeps Info Donateurschap eindigt aan het eind van het kalenderjaar.

Plaatsen van onbeperkt aantal vacatures voor 7 of meer verschillende vestigingen € 100,-.
Recht op onbeperkt aantal vacatures voor 7 of meer verschillende vestigingen Op 1 vestiging 4 x per jaar Beroeps Info Donateurschap eindigt aan het eind van het kalenderjaar.

Vedias donateur vacaturebank: Na het kalenderjaar “Abonnement Vacaturebank” te hebben gehad is het mogelijk om het abonnement om te zetten naar doorlopend donateur vacaturebank met de mogelijkheid om onbeperkt vacatures te plaatsen. Zie de tarieven* onder het vacature-aanmeldformulier.

Via onderstaande velden kunt u uw vacature aan ons doorgeven. Er wordt naar gestreeft de vacatures minimaal éénmaal per week te verwerken. Wij versturen u een bevestiging, zodra uw vacature naar onze leden gemaild is. 


  *Vedias doorlopend donateur vacaturebank
  Na het kalenderjaar “Abonnement Vacaturebank” te hebben gehad is het mogelijk om het abonnement om te zetten naar doorlopend donateur vacaturebank.

  Plaatsen van maximaal 5 vacatures voor maximaal 3 verschillende vestigingen € 30,-.
  Recht op onbeperkt vacatures voor 3 verschillende vestigingen. Op 1 vestiging 4 x per jaar Beroeps Info. Donateurschap eindigt na opzegging door praktijk.

  – Plaatsen van onbeperkt aantal vacatures voor maximaal 6 verschillende vestigingen € 50,-.
  Recht op onbeperkt aantal vacatures voor 3 verschillende vestigingen Op 1 vestiging 4 x per jaar Beroeps Info. Donateurschap eindigt na opzegging door praktijk.

  Plaatsen van onbeperkt aantal vacatures voor 7 of meer verschillende vestigingen € 75,-.
  Recht op onbeperkt aantal vacatures voor maximaal 6 verschillende vestigingen Op 1 vestiging 4 x per jaar Beroeps Info. Donateurschap eindigt na opzegging door praktijk.

  Alle opbrengsten van het donateurschap gaat naar de “Voorziening nascholing”. Mede door deze gelden zijn we in staat om onze leden gratis of tegen een gereduceerd tarief, nascholingen aan te bieden en helpt u mee om het beroep van paraveterinair verder te professionaliseren.