Vacature paraveterinair Interne geneeskunde MCD Anicura B.V., Amsterdam

Vacature paraveterinair Interne geneeskunde

De functie
Als paraveterinair bij het Medisch Centrum voor Dieren weet je nooit wat de dienst zal brengen. Saai is het zelden. Eén ding is zeker: werken bij onze afdeling interne geneeskunde draagt bij aan de ontwikkeling van jouw veterinaire kennis en kunde. Je kunt grote stappen maken in je eigen ontwikkeling.

De afdeling Interne is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van alle aandoeningen van de inwendige organen. Hier zijn momenteel 6 dierenartsen (waaronder 4 specialisten) en 6 assistenten werkzaam. Vanwege uitbreiding van ons team zoeken we een nieuwe collega paraveterinair.

Je werkt op doordeweekse (vaste) dagen bij interne en zal ook getraind worden bij onze afdelingen chirurgie en spoed.

Wie zoeken wij?
Jij bent afgestudeerd als paraveterinair en hebt werkervaring in een dierenartsenpraktijk. Ervaring met anesthesie is zeer wenselijk en je vindt het geen probleem om te werken met chemotherapie en röntgenstraling. Zowel zelfstandig als in teamverband werk je zorgvuldig en snel. Je bent enthousiast en leergierig. Je wilt graag de beste paraveterinair worden die je kunt zijn.

Over ons – MCD AniCura
Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 120 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing een 1e-lijns dierenarts.

Wat bieden wij?
Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling. Je werkt in een enthousiast en ervaren team. Je komt werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. Wij bieden een contract voor (ongeveer) 32 uur per week. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris met groeimogelijkheden, deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn en een volledige vergoeding van de reiskosten.

Interesse?
Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan via vacatures@mcvoordieren.nl.

Naam praktijk/ bedrijf: MCD Anicura B.V.
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 31-05-2021
Aantal uren per week: 32 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De arbeidsvoorwaarden zijn op een andere manier geregeld

Adres:
Isolatorweg 45
1014AS Amsterdam
Telefoonnummer: 0207400600

Contactpersoon: Vlasta Jonges

E-mailadres: vacatures@mcvoordieren.nl

Website: http://www.mcvoordieren.nl