Vacature MCD Anicura B.V., Amsterdam

Vacature weekend Baliemedewerker afdeling Spoed

De functie
Als baliemedewerker bij de afdeling spoed van het Medisch Centrum voor Dieren weet je nooit wat de dienst zal brengen. Eén ding is zeker: Saai is het zelden. Als weekend baliemedewerker werk je bij onze spoedafdeling in het weekend. Het aanbod van patiënten is zeer divers en de omgang met bezorgde eigenaren beslist uitdagend. Je werkt samen met een ervaren baliemedewerker zodat je als collega’s van elkaar kunt leren. Je werkt extra naast de bestaande bezetting op momenten dat het druk is. Zo draag je bij aan het verlenen van de optimale patiëntenzorg.

Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon, het aannemen en inschrijven van patiënten, het afrekenen en voor het zorgen van een optimale klantervaring tijdens het verblijf in onze wachtkamer.

We hebben een vaste groep paraveterinairen die verantwoordelijk zijn voor de 24/7 opname en de spoedopvang. Naast deze vaste groep zoeken we enthousiaste baliemedewerkers die in het weekend aan de slag willen in een specialistische dierenkliniek om hun kennis en kunde bij te spijkeren. Zo vormen we een team dat optimaal kan worden aangepast aan het aanbod spoedpatiënten.

Over ons – MCD-AniCura
Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. We zijn als spoedkliniek ontstaan in 1993 op het initiatief van ongeveer 25 dierenartsen. De ruimte die zij gebruikten stond overdag leeg. Daar zijn overdag steeds meer specialisten hun praktijk begonnen. Zo zijn we uitgegroeid tot het huidige Medisch Centrum voor Dieren. Onze afdeling is verantwoordelijk voor de opname (24/7) en de spoedopvang (buiten openingstijden van verwijzende dierenklinieken). Er werken meer dan 50 mensen op onze afdeling, waaronder 22 dierenartsen. Spoedpatiënten worden optimaal geholpen door het spoedteam en het team van specialisten: radiologen, internisten, chirurgen, dermatologen, orthopeden en oogartsen. Wanneer nodig wordt er een specialist opgeroepen vanuit de 24/7 achterwacht.

Wie zoeken wij?
Enthousiaste baliemedewerkers die staan te springen om te werken in een dierenziekenhuis. Meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht houden geeft je energie. Onder druk blijf jij altijd rustig en klantgericht.

Wat bieden wij?
Een contract van 0 tot vast aantal uren op flexibele basis: je werkt in het weekend alleen wanneer het voor jou uitkomt. Wij zorgen ervoor dat je kunt leren wat je graag wilt leren.

Interesse?
Ben jij de baliemedewerker die wij zoeken? Dan is werken bij de afdeling spoed van het MCD beslist iets voor jou. Stuur je motivatiebrief en CV naar dominique.morsink@anicura.nl. Of stuur een mail als je meer vragen hebt.

Naam praktijk/ bedrijf: MCD Anicura B.V.
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 05-07-2019
Aantal uren per week: 0 uur
Diploma: Niet vereist
Praktijkervaring: Niet vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO

Adres:
Isolatorweg 45
1014 AS Amsterdam
Telefoonnummer: 0207400600

Contactpersoon: Dominique Morsink

E-mailadres: dominique.morsink@anicura.nl

Website: https://www.mcvoordieren.nl/vacature-weekend-baliemedewerker