Vacature MCD AniCura B.V., Amsterdam

Paraveterinair B afdeling Chirurgie, 32 uur per week

Wij zijn op zoek naar een paraveterinair die in eerste instantie onze collega gaat vervangen tijdens zwangerschapsverlof. Hierna bestaat de mogelijkheid om op een andere afdeling geplaatst te worden.

De afdeling
De specialisten afdeling Chirurgie verzorgt de diagnostiek en (operatieve) behandelingen van problemen aan de “weke delen”. Hieronder vallen operaties aan hoofd en hals, borstholte, buikholte, het gebied rond de anus en de ledematen. Op de afdeling Chirurgie zijn momenteel 2 specialisten, 1 specialist in opleiding en 4 assistenten werkzaam. Waar mogelijk werk je zelfstandig of samen met een andere paraveterinair.

Wie zoeken wij?
Jij bent afgestudeerd als Paraveterinair en je hebt al een aantal jaar relevante werkervaring opgedaan. Je bent flexibel en bereid om achterwachtdiensten (avonden en weekend) te vervullen. Ook kun je indien nodig ingezet worden op andere afdelingen. Zowel zelfstandig als in teamverband werk je zorgvuldig en snel. Ben jij enthousiast, leergierig en herken je jezelf in onze MCD-AniCura waarden? Lees dan snel verder.

Over ons – MCD AniCura
In ons team van gemotiveerde en betrokken dierenartsen en paraveterinairen voelt iedereen zich gerespecteerd. Wij staan voor elkaar klaar en helpen elkaar een handje als dat nodig is. MCD-AniCura is er ervan overtuigd dat we alleen door nauwe samenwerking en uitwisseling van kennis en ervaring binnen verschillende vakgebieden nog betere veterinaire zorg voor de toekomst kunnen creëren. Samen kunnen we meer bereiken. Wij stimuleren initiatieven om de veterinaire medische competenties van onze medewerkers te ontwikkelen. Sinds 1 november 2016 maakt het MCD deel uit van AniCura, een grote internationale keten van vooraanstaande dierenklinieken. De visie van AniCura is het ‘gezamenlijk creëren van de veterinaire zorg van de toekomst’. De belangrijkste woorden in de visie van AniCura zijn: Samen, Kwaliteit en Service.

Wat bieden wij?
Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte om je verder te ontwikkelen. Je werkt in een enthousiast, gedreven en klein team . Je hebt de kans te werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke functie ter vervanging van zwangerschapsverlof. Na deze periode bestaat de mogelijkheid om op een andere afdeling geplaatst te worden.

Interesse?
Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Stuur ons dan je motivatie en CV.

Naam praktijk/ bedrijf: MCD AniCura B.V.
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 16-02-2021
Aantal uren per week: 32 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De arbeidsvoorwaarden zijn op een andere manier geregeld

Adres:
Isolatorweg 45
1014 AS Amsterdam
Telefoonnummer: 0207400600

Contactpersoon: Vlasta Jonges

Website & contact sollicitatie: https://mcvoordieren.nl/over-ons/vacature-paraveterinair-chirurgie