Vacature Faunatuurlijk, Vlagtwedde (Groningen)

VACATURE PARAVETERINAIR DIERVERZORGER (M/V) 14-36 uur/week

Kom jij ons team versterken als paraveterinair dierverzorger? Wil je onderdeel uitmaken van een bijzondere missie?

Wie ben je?
Ben je werkzaam of werkzaam geweest in de veterinaire sector en op zoek naar een fantastisch nieuwe uitdaging? Dan kun je wellicht wel eens de persoon zijn die wij zoeken! Faunatuurlijk is naast een Vakantiepark voor Honden ook een holistisch Hondenwelzijnscentrum. Dit houdt in dat wij in ons vakantiepark ook honden opvangen met medische zorg. Voor de juiste zorg op maat, of dit nu gaat om vakantie of therapie, hebben wij de juiste persoon nodig. Ben je iemand die werkt vanuit het hart met passie voor honden en mensen? Wil je graag jouw veterinaire toegepaste kennis en ervaring op een ander vlak inzetten als in een dierenartsenpraktijk? Schroom je niet om het beste uit jezelf, je medemens én de honden te halen? Neem dan contact met ons op.

Wat zoeken wij?
Faunatuurlijk is op zoek naar een gedreven en gemotiveerd persoon. Iemand die niet op de klok kijkt maar gemotiveerd is vanuit één doel: samen voor een betere wereld.
Als je bij Faunatuurlijk werkt maak je onderdeel uit van een team gepassioneerde mensen. Bewustzijn, positiviteit, zelfstandigheid, gedrevenheid en volhardendheid zijn kernwaarden waarin je je prettig moet voelen. Je vervult bij Faunatuurlijk niet alleen de rol als paraveterinair dierverzorger maar bent onderdeel van een groter geheel. Faunatuurlijk heeft een holistische insteek en bekijkt alles vanuit het geheel. Een team met gepassioneerde mensen die samen voor een groter doel gaan. Je begrijpt de intentie opgericht vanuit de Dutch Focus Group waar Faunatuurlijk onderdeel van is. Je beleeft niet alleen de ervaring binnen je werkgebied, je beleeft de missie en visie om samen deze wereld mooier te maken als dat ze nu al is.
We verwachten dat je inzet en inzicht toont in het op een hoger niveau tillen van Faunatuurlijk. Je bent een ware aanvulling voor het bedrijf en kan ook duidelijk aangeven op welke manier je Faunatuurlijk op een hoger niveau kan tillen. Wat is jouw waarde?

Wat bieden we?
We bieden je de mogelijkheid onderdeel uit te maken van een uniek en bijzonder bedrijf. Faunatuurlijk is een begrip en groeit met de dag groter. De mogelijkheden zijn enorm, wat er voor zorgt dat je binnen je eigen ervaring en interesses mee kunt groeien. Werken op een toplocatie in de natuur waarin je je thuis voelt, op je plek zit en gewaardeerd wordt.
Je maakt onderdeel uit van een bedrijf waarin je jouw hart kunt volgen, ideeën uit kunt werken en in de praktijk kunt brengen. Je bepaalt samen met ons je sterkste kwaliteiten waarin je alle vrijheid krijgt. Ook je minder sterke kwaliteiten zijn een uitdaging voor je. Je leert immers het meest door uit je eigen comfortzone te stappen. Alleen op die manier kun je groeien en dat doen we graag bij Faunatuurlijk. We bieden je de mogelijkheid het beste uit jezelf te halen en te groeien in wie je bent en de werkzaamheden die je verricht.
Je salaris bepalen we samen. Je verdient wat je waard bent naar gelang de werkzaamheden, inzet en werkervaring die je meebrengt. De uren die je werkt zijn in overleg. We verwachten wel dat je tenminste 14 uur per week kunt werken, maximaal 36 uur. Ook weekenden, schoolvakanties en feestdagen zullen onderdeel zijn van je werkweek, in samenwerking met het team. Natuurlijk
ontvang je van ons een reiskostenvergoeding naast je salaris. De functie is per direct met een proeftijd van een maand en altijd in overleg.
Wat verwachten wij van jou?
Wil je graag solliciteren op deze zeer uitdagende functie? Dan verwachten we een uitgebreide motivatiebrief waarin je omschrijft wat jouw aanvulling kan zijn om Faunatuurlijk op een hoger
niveau te tillen. Standaard sollicitatiebrieven ontvangen we genoeg, wees juist de persoon die afwijkt van de standaard en begrijpt wat wij nodig hebben. Iemand die buiten de gebaande paden denkt en werkt. Laat ons verrassen!
Ondersteun je motivatiebrief met uitgebreide CV én een foto van jezelf.

Stuur deze via de mail op naar: info@faunatuurlijk.nl onder vermelding van Paraveterinair Dierverzorger t.a.v. Saskia Veldhuis Krijgsman.
Zien we in jou een geschikte match? Dan nodigen we je uit om vrijwillig een dag(deel) mee te lopen bij Faunatuurlijk.
Wil je meer weten over Faunatuurlijk? Bezoek de website op https://dierenpensionfaunatuurlijk.nl of bekijk ons op https://facebook.com/faunatuurlijk.

Naam praktijk/ bedrijf: Faunatuurlijk
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 01-07-2019
Aantal uren per week: 36 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De arbeidsvoorwaarden zijn op een andere manier geregeld

Adres:
Bovennieuwlandsweg 1
9541SZ Vlagtwedde (Groningen)
Telefoonnummer: 0636434953

Contactpersoon: Saskia Veldhuis

E-mailadres: info@faunatuurlijk.nl
Website: https://dierenpensionfaunatuurlijk.nl