Vacature Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht, Barendrecht

Gezocht: enthousiaste paraveterinair die toe is aan een volgende stap!

Ben jij een paraveterinair met enige ervaring op de 1e lijn en baal je ervan patiënten door te moeten sturen wanneer de zorg intensiever wordt? Word jij enthousiast van het (operatief) ondersteunen van specialisten? Maak je graag deel uit van een groot, maar hecht team waar veel waarde wordt gehecht aan een veilige plek om te leren? Hou je van diversiteit en afwisseling in je werk? Ben je klantgericht zowel aan de balie, als aan de telefoon? En ben je ook nog eens 32-40 uur per week beschikbaar? Open dan nu je mail en reageer op deze mooie vacature!

Voor ons moderne dierenziekenhuis in Barendrecht zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste paraveterinair (m/v) die op korte termijn bij ons kan starten.

Over ons dierenziekenhuis:
Wij zijn een modern en uitgebreid dierenziekenhuis met veel specialisaties in huis, zoals orthopedie, neurologie, dermatologie, chirurgie, anesthesie, oncologie, medische beeldvorming en interne geneeskunde.

Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide opname (medium- en highcare) en zijn wij 24/7 open voor spoedgevallen. Een enthousiast en goed opgeleid team van dierenartsen en paraveterinairen werkt hard om de hoge diergeneeskundige kwaliteit te kunnen borgen. En hier kun jij deel van uitmaken!

Wij zijn een onderdeel van Evidensia. Evidensia beschikt over een eigen opleidingscentrum, de evidensia academy. Tezamen met een aantal aangesloten specialisten wil Evidensia haar ambitie om de kwaliteit van diergeneeskunde tot een hoger niveau te tillen nog breder uitdragen. Wij investeren veel in uitbreiding van onze dienstverlening, waarbij wij diergeneeskundige zorg op het hoogste niveau leveren.

De vacature:
Voor ons ziekenhuis zoeken wij een ambitieuze en stressbestendige paraveterinair in bezit van een diploma. Ervaring in een 1e lijns kliniek is noodzakelijk en in een ziekenhuis is een pré. Uiteraard zal je gedurende de eerste periode bij ons intensief ingewerkt worden.

Iedereen die bij ons werkt draait mee in de diensten. Deze worden gecompenseerd en zijn onderdeel van je rooster, ze komen er dus niet extra bij!

Wij zoeken:

 • Een flexibele, enthousiaste en gedreven paraveterinair
 • Een paraveterinair die zich wil ontwikkelen
 • Een teamspeler die ervan geniet om samen te presteren
 • Een paraveterinair die op zoek is naar een langdurige arbeidsrelatie met de werkgever
 • Een paraveterinair met ervaring in de 1e lijn die op korte termijn bij ons zou kunnen starten

 Wij bieden:

 • Een vaste werkplek met uitzicht op een vaste aanstelling in een enthousiast en gezellig team in een optimaal uitgeruste dierenkliniek
 • Een marktconform salaris en dienstenvergoeding dat past in het salarishuis van de CAO
 • Voor het draaien van de diensten wordt jij gecompenseerd en zijn onderdeel van je rooster
 • We betalen ⅔ van je pensioenopbouw
 • Tevens zijn er uitgebreide mogelijkheden voor opleiding
 • Het aantal uren dat je wilt werken en de startdatum zijn bespreekbaar

Heb je interesse na het lezen van deze vacature? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kom bij ons langs! Wil je liever even bellen? Dat kan natuurlijk ook. Bel gerust met een van onze locatiemanagers: Leandra van Zomeren, 085-4877090 (als ze druk is met onze patiënten belt ze later terug!).

Ben je enthousiast geworden om bij ons te komen werken, solliciteer dan bij voorkeur per e-mail: yolanda.de.gelder@evidensia.nl.

Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht – Bijdorp-West 12 – 2992 LC  Barendrecht www.edz-barendrecht.nlinfo@edz-barendrecht.nl – T. 085 -48 77 090

Naam praktijk/ bedrijf: Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 16-09-2021
Aantal uren per week: 32 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is lid van de BPW en houdt zich aan de CAO

Adres:
Bijdorp-West 12
2992 LC Barendrecht
Telefoonnummer: 0854877090

Contactpersoon: Yolanda de Gelder

E-mailadres: yolanda.de.gelder@evidensia.nl
Website: http://www.edz-barendrecht.nl