Vacature Diergeneeskundig Centrum Zuid-Oost Drenthe, Coevorden

Word jij het visitekaartje van onze praktijk?
Als paraveterinair ben je het eerste aanspreekpunt binnen de praktijk, jij zorgt voor een vriendelijke en positieve klantervaring. Van het eerste telefonische contact, tot de klant de praktijkdeur achter zich dichttrekt, ben jij zijn steun en toeverlaat. Naast de klant heb je ook oog voor je collega’s, als rechterhand van de dierenarts ben jij onmisbaar om de praktijk soepel te laten draaien.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een (bijna) gediplomeerd Paraveterinair, 24 tot 32 uur per week

Wij
Diergeneeskundig Centrum Zuid-Oost Drenthe is een grote moderne gemengde praktijk voor gezelschapsdieren, herkauwers en paarden. Met liefde voor ons vak verlenen wij de beste diergeneeskundige zorg. Dit doen we vanuit onze goed uitgeruste praktijken, in Coevorden, Sleen en Nieuw-Amsterdam, en met uitgebreide mogelijkheden voor onderzoek en behandelingen. We zijn vooruitstrevend en hebben expertise in huis op diverse vlakken, wat mooie ontwikkelingsmogelijkheden biedt. We zijn een uniek team van assistenten en dierenartsen met ieder hun eigen specialiteit. Aandacht en persoonlijk contact met klant en dier staan bij ons voorop en met elkaar zorgen we voor een prettige en productieve werkomgeving.

Jij
Jij maakt onze klanten blij door ze vriendelijk en professioneel te woord te staan, zowel telefonisch als aan de balie. Je neemt de zorg van het dier over en maakt dat ze zich op hun gemak voelen. Je verstrekt medicatie en zorgt ervoor dat de klant voorzien is van de benodigde informatie. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent een echte allrounder, met affiniteit voor gezelschapsdieren, herkauwers en paarden.

Jij maakt je collega’s blij door te assisteren bij operaties en te voorzien in de nazorg van het dier. Je stelt je flexibel op en draait mee in het rooster, met o.a. avond- en consignatiediensten in het weekend. Je verricht diagnostische werkzaamheden en assisteert bij het spreekuur. Je beheert de agenda van de dierenarts, kunt oplossingsgericht denken, bent stressbestendig en leergierig. Samen met je collega’s zorg je voor een schone en opgeruimde praktijk.

Waarom is dit (n)iets voor jou?

  • Positief klantcontact staat bij jou op nummer één.
  • Je hebt affiniteit met gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden.
  • Multitasken en communicatie zijn jou op het lijf geschreven.
  • Je hebt liever contact met het dier dan met de eigenaar.
  • Je werkt het liefst alleen en vindt het moeilijk om hulp te vragen aan je collega’s.
  • Je werkt het liefst volgens een vast rooster.

Enthousiast?
Ben je enthousiast en herken jij jezelf in deze vacature? Solliciteer door je motivatie en cv te sturen aan mt@zod.nl. Vragen? Neem contact op met Jildau Bos via 0524-51369409. Solliciteren kan tot 30 maart 2021.

Naam praktijk/ bedrijf: Diergeneeskundig Centrum Zuid-Oost Drenthe
Soort praktijk: Gemengd
Datum ingang vacature: 01-04-2021
Aantal uren per week: 32 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Stage-ervaring voldoet
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is lid van de BPW en houdt zich aan de CAO

Adres:
Looweg 84
7741EE Coevorden
Telefoonnummer: 0524513694

Contactpersoon: Jildau Bos

E-mailadres: mt@zod.nl

Website: http://www.zod.nl