Vacature Diergeneeskundig Centrum Oss

Voor onze gezelschapsdierenpraktijk in Oss zijn wij op zoek naar een waarnemend paraveterinair voor de periode juni t/m november.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en gediplomeerde paraveterinair die kan multitasken.

In onze praktijk werken wij met een jong team en er heerst een ontspannen sfeer. We zijn trots op onze kleine, maar zeer uitgebreid geoutilleerde praktijk. Door het kleine team hebben wij een sterk persoonlijke benadering naar onze cliënten, wat wij ook belangrijk vinden.

Wij bieden:

Goede arbeidsvoorwaarden, inclusief pensioenopbouw Salaris volgens CAO Reiskostenvergoeding Parttime werken: uren in overleg 13-26 uur (in ieder geval op dinsdag en woensdag) Veel afwisseling in de werkzaamheden

Bedrijfsomschrijving:

Praktijk waar met name honden, katten, konijnen en kleine knaagdieren behandeld worden. In onze praktijk doen we veel diagnostiek in huis en voeren wij veel operaties zelf uit, ook  hebben wij veel ervaring met gebitsbehandelingen van gezelschapsdieren.

Aanwezig zijn echo, digitale rontgen, digitale dentale rontgen, in-huis-laboratorium met in-huis-bloedapparatuur, gasnarcose in goed geoutilleerde operatieruimte.

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Stuur dan je motivatie met C.V. naar info@dgcoss.nl. Wij zijn benieuwd naar je reactie!

Naam praktijk/ bedrijf: Diergeneeskundig Centrum Oss
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 01-06-2021
Aantal uren per week: 20 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Stage-ervaring voldoet
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO

Adres:
Molenstraat 80 80
5341 GE Oss
Telefoonnummer: 0412-636268

Contactpersoon: M Briene

E-mailadres: info@dgcoss.nl

Website: http://www.dgcoss.nl