Vacature Dierenkliniek Zuid, Houten

Voor onze gezellige en steeds drukkere kliniek zijn wij op zoek naar een paraveterinair voor ongeveer 15 uur in de week (meer of minder is bespreekbaar).

Wie zijn wij?
Dierenkliniek Zuid is een kleine gezelschapsdierenkliniek in Houten, gelegen in een woonwijk met veel trouwe klanten. Wij behandelen voornamelijk honden, katten en konijnen, maar in mindere mate ook de kleine knagers. Wij vinden het belangrijk dat eigenaren zich welkom voelen en dat de dieren zo stressvrij mogelijk geholpen kunnen worden.

Wij zijn een hecht team van 6 personen: 2 dierenartsen en 4 paraveterinairen. Wij werken echt als team. Dit betekent dat we zo goed mogelijk gebruik proberen te maken van de kwaliteiten van de individu, ongeacht of dit een paraveterinair of dierenarts is. Wij vieren successen samen en lossen problemen samen op. We vinden het belangrijk dat we blijven ontwikkelen om het werk leuk en uitdagend te houden.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een klant- en diervriendelijke paraveterinaire collega die ons kan bijstaan. De voorkeur gaat sterk uit naar iemand met enige ervaring (6 maanden of meer), in ieder geval genoeg om zelfstandig de telefoon op te nemen en baliewerk te doen. Als je het leuk vindt om op termijn paraveterinaire consulten uit te voeren (bijvoorbeeld nagels knippen, gewichtscontroles en wondcontroles), is dit een pré.

Wat bieden wij?
Het belangrijkste is dat wij een werkplek bieden waar we streven naar zoveel mogelijk werkplezier. Je krijgt een salaris passend bij je ervaring, wij volgen de CAO als minimum. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelgesprek kijken we minimaal twee keer per jaar waar je naartoe wil en hoe je daar kan komen. Daarnaast krijg je een clubje collega’s die altijd achter je zullen staan en die open zullen staan voor jouw input.

Interesse gewekt? Dan horen wij graag van je!

Naam praktijk/ bedrijf: Dierenkliniek Zuid
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 26-05-2021
Aantal uren per week: 15 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO

Adres:
Beusichemsetuin 9a
3994PC Houten
Telefoonnummer: 030 – 6365688

Contactpersoon: Tierney Mepham

E-mailadres: info@dierenkliniekzuid.nl

Website: http://www.dierenkliniekzuid.nl