Vacature Dierenkliniek Smeets, Maastricht

Wij zoeken een nieuwe collega!

Voor onze dierenkliniek Dierenkliniek Smeets in Maastricht zijn wij op zoek naar een paraveterinair assistente voor 20 uur per week. Wij hebben ruime openingstijden, dit is prettig voor de klant. Als paraveterinair werk je in onze dierenkliniek samen met meerdere collega’s.  Je staat klanten te woord en biedt ondersteuning aan de betreffende artsen.

Er wordt van je verwacht dat je in ieder geval donderdag en vrijdag beschikbaar bent. Ziekte en vakantiedagen proberen we zo veel mogelijk onderling op te vangen. Daarom zoeken wij iemand die flexibel is.

Iedereen binnen de praktijk heeft haar eigen interesse en expertise in een onderdeel van het vakgebied. We vinden het leuk als jij ook interesse hebt in een of meerdere onderdelen die ons vakgebied zo leuk en divers houden.

Jij bent iemand die graag wil bijleren en kennis wil delen. Je kunt zelfstandig werken en ziet er naar uit om samen met je collega’s aan de toekomst te bouwen. Je vindt diervriendelijk werken net zo vanzelfsprekend als klantvriendelijkheid. Je bent assertief en een aanpakker. Je bent minimaal drie dagen per week beschikbaar en woonachtig in de omgeving Maastricht.

Nieuwsgierig geworden?
Kom met ons praten over de mogelijkheden. Vragen en sollicitaties mogen gericht worden aan onze praktijkmanager, Mevr. I. Stevens: inge@dierenklinieksmeets.nl

Naam praktijk/ bedrijf: Dierenkliniek Smeets Maastricht
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 20-07-2020
Aantal uren per week: 20 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Stage-ervaring voldoet
Arbeidsvoorwaarden: De arbeidsvoorwaarden zijn op een andere manier geregeld

Adres:
Ambyerstraat Noord 56
6225 EG Maastricht
Telefoonnummer: 0617090077

Contactpersoon: Inge Stevens

E-mailadres: inge@dierenklinieksmeets.nl

Website: http://dierenklinieksmeets.nl