Vacature Dierenkliniek Slotzicht, Enschede

Dierenkliniek Slotzicht is een gezelschapsdierenpraktijk in Enschede. Ons team bestaat uit 2 dierenartsen en 4 dierenartsassistentes. Wij zijn een eerstelijns dierenartsenpraktijk waar persoonlijke aandacht voor elke patiënt op de eerste plaats komt.

Wij zijn per direct op zoek naar een paraveterinair/dierenartsassistente voor 15-20 uur per week. Het gaat (voorlopig) om een tijdelijke aanstelling voor 6 maanden (vervanging wegens ziekte, zwangerschapsverlof en vakanties).

Wij bieden een afwisselende baan in een gezellig, klein team. De werkzaamheden zullen bestaan uit baliewerk, OK-assistentie en assistentie tijdens het spreekuur.

Wij zoeken een positief ingestelde assistente die op een prettige manier met onze klanten omgaat. Werkervaring is natuurlijk een pré, maar niet noodzakelijk; als je bereid bent je volledig in te zetten is dit juist een ideale werkplek om ervaring op te doen.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je graag bij ons komen werken? Stuur dan een brief met CV naar dierenkliniek@slotzicht.nl, t.a.v. Peter Kuipers.

Naam praktijk/ bedrijf: Dierenkliniek Slotzicht
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 01-02-2021
Aantal uren per week: 20 uur
Diploma: Dierenartsassistent
Praktijkervaring: Niet vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO

Adres:
Gronausestraat 169
7533BZ Enschede
Telefoonnummer: 053-4324292

Contactpersoon: Peter Kuipers

E-mailadres: dierenkliniek@slotzicht.nl

Website: http://www.dierenkliniekslotzicht.nl