Vacature Dierenkliniek Jol, Lelystad

Dierenkliniek Jol in Lelystad is op zoek naar jou!! Per 1 mei zijn wij op zoek naar 1 leuke enthousiaste paraveterinair voor 30 uur per week.

Dierenkliniek Jol bestaat uit een enthousiast gezellig team van 4 dierenartsen, 4 paravets en 2 assistentes. Wij staan erom bekend veel aandacht voor het dier en de cliënt te hebben. Ons uitgangspunt is dan ook de beste veterinaire zorg te bieden aan onze patiënten. Onze kliniek is uitgerust met zeer uitgebreide bloedanalyse apparatuur, een digitaal röntgenapparaat, dentale röntgen en echo apparatuur.

De werkzaamheden die je o.a. uitvoert bij ons in de praktijk zijn: Baliewerkzaamheden, zelfstandig bloed afnemen, aanleggen van braunules, intuberen, röntgenfoto’s maken, assisteren tijdens OK en spreekuur, uitvoeren van gebitsbehandelingen, laboratorium werkzaamheden en nog veel meer.

  • Wij zoeken iemand voor 30 uur per week, die enthousiast en klantvriendelijk is, zich aan de balie kan presenteren als een gedreven paraveterinair en duidelijke adviezen en uitleg kan geven. En die 1 avond per week wilt werken.
  • Je bent bereid hard te werken en vormt samen met jouw collega’s een hecht team. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in het mooie vak van de paraveterinair.
  • Wij bieden je een leuke baan in een gezellig team met diverse nascholingsmogelijkheden. Wij hebben geen weekend diensten.

Heb je interesse: Stuur een sollicitatiebrief met foto, CV en motivatie naar info@dierenkliniekjol t.a.v. Angelique Lindhout.

Naam praktijk/ bedrijf: Dierenkliniek Jol
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 02-04-2021
Aantal uren per week: 30 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De arbeidsvoorwaarden zijn op een andere manier geregeld

Adres:
jol 11-26
8243 ED Lelystad
Telefoonnummer: 0320-213156

Contactpersoon: Angelique

E-mailadres: info@dierenkliniekjol.nl

Website: http://www.dierenkliniekjol.nl