Vacature Dierenkliniek Haanebeek, Culemborg

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Ben jij een Paraveterinair die houdt van aanpakken, maar ook graag blijft leren en ontwikkelen en deze kennis wil inzetten in het werk? Dan willen we je graag uitnodigen om bij ons aan de slag te gaan.

Wat ga je doen

Als Paraveterinair ga je medische assistentie verlenen aan de dierenartsen. Met de kennis die je in je opleiding hebt opgedaan en in de praktijk hebt gebracht, ga je meteen assisteren bij spoedgevallen. Je kunt röntgenfoto’s maken en assisteert bij een echografie. Je bent de eerste contactpersoon voor mensen en dieren en speelt daarom een belangrijke rol als ‘visitekaartje’ van onze kliniek en in de communicatie. Daarnaast beheer je de receptie en geef je advies aan klanten over voorgeschreven geneesmiddelen en de manier van toedienen. Maar in de eerste plaats ben je een volwaardige assistent van de dierenarts, dus je helpt hem of haar bij het spreekuur.

Wie zijn wij

Dierenkliniek Haanebeek is al meer dan 30 jaar gevestigd in het centrum van Culemborg. Onze kliniek is een gezellige en drukke gezelschapsdierenkliniek, waarbij klantvriendelijkheid en service voor op staan. Je komt in een team te werken met drie dierenartsen en drie dierenartsassistenten. Binnen ons team is samenwerken en samen ontwikkelen belangrijk.

We zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. We maken onder andere gebruik van digitale röntgen, moderne echo apparatuur en uitgebreide tandheelkunde-unit. We werken met Animana. Onze kliniek is in de afgelopen periode flink ontwikkeld en we blijven ontwikkelen om zo verder te professionaliseren.

En jij

Je beschikt over veel energie, houdt van aanpakken en bent in staat om op een prettige manier je kennis in te zetten voor het dier en de klant. Je voelt je eigenaar van het werk dat je oppakt en bent dienstverlenend. Je bent iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Daarnaast beschik jij over de volgende kwalificaties:

  • Je hebt enkele jaren ervaring als Paraveterinair bij een gezelschapsdierenkliniek;
  • Je bent representatief en communicatief vaardig;
  • Je bent proactief en stressbestendig;
  • Je hebt ervaring met OK en röntgen, ervaring met tandheelkunde is een pré.

 Wat bieden wij

Een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheid binnen een kliniek met een fijne no-nonsense sfeer, waar oog is voor mensen én dieren. Uiteraard krijg je een marktconform salaris. Je komt te werken in een gezellige kliniek waarbij meedenken over verdere ontwikkeling zeer gewaardeerd wordt. Er is ruimte voor het investeren in je eigen ontwikkeling. Je werkuren kunnen in overleg, maar je kunt minimaal 32 uur bij ons aan de slag en 2 dagen in de week tot 19.30 werken.

En nu?

Lijkt je het leuk om bij ons aan de slag te gaan? Bel dan gerust, we zijn bereikbaar op 0345-512207 en vraag naar Jantien Haanebeek. We kunnen dan een afspraak plannen voor een gesprek. Een mail sturen om je interesse kenbaar te maken mag ook. Dit kan naar info@haanebeek.nl. Wil je een keer kijken hoe het er bij ons aan toe gaat? Dan nodigen we je uit om eens mee te lopen, zodat je de sfeer kan proeven en een beeld kan krijgen van wat we doen.

Naam praktijk/ bedrijf: Dierenkliniek Haanebeek
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 08-09-2021
Aantal uren per week: 32 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO

Adres:
Zandstraat 37
4101 EC Culemborg
Telefoonnummer: 0345-512207

Contactpersoon: Jantien Haanebeek

E-mailadres: info@haanebeek.nl

Website: http://www.haanebeek.nl