Vacature Dierenkliniek Epe-Centrum, Epe

Onze drukke en gezellige gezelschapsdierenkliniek is sterk groeiende. Tijd nemen, goede communicatie met de eigenaar en kwaliteit leveren staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zoeken daarom een waarnemend dierenarts en een paraveterinair om ons team uit te breiden.

Ons huidige hechte team bestaat uit 3 gezelschapsdierenartsen en 3 paraveterinairen. We zijn prima uitgerust om goede eerste- en tweedelijns zorg te leveren. Onze kliniek is uitgerust met uitgebreide bloedanalyse- apparatuur, echo, digitale röntgen, dentale unit en een goed uitgeruste OK. We werken nauw samen met specialisten in de regio.

Paraveterinair (20-30 uur per week)
Wij zoeken een leuke collega die het diploma paraveterinair op zak heeft, aan wil pakken, positief en flexibel is. Onze paraveterinairen zijn harde werkers, zijn op en top klantvriendelijk en servicegericht. Bij ons kun je veel doen en bovenal leren.

Je bent stressbestendig en schakelt snel bij drukte. Wanneer je onze patiënten verzorgt doe je dat met liefde en aandacht. Jouw werkplek wisselt van contact met klanten aan onze balie, tot meedraaien op de OK of in de spreekkamers met de dierenarts.

Naam praktijk/ bedrijf: Dierenkliniek Epe-Centrum
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 01-02-2021
Aantal uren per week: 25 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO

Adres:
Emmastraat 5
8162 BA Epe
Telefoonnummer: 0578-613121

Contactpersoon: drs. Linda Voorhorst

E-mailadres: info@dierenkliniek-epe.nl

Website: http://www.dierenkliniek-epe.nl