Vacature Dierenkliniek DeZadelkamer, Hilversum

Wegens groei en toenemende drukte zoek ik voor Dierenkliniek DeZadelkamer een enthousiaste Paraveterinair Paard / Gezelschapsdieren

Dierenkliniek DeZadelkamer
De praktijk is een groeiende gemengde praktijk voor gezelschapsdieren en paarden. Nu nog een one-woman-band maar met serieuze plannen tot uitbreiden. De missie van de kliniek is vriendelijke maar hoogwaardige diergeneeskundige zorg te leveren waarbij tijd, empathie en liefde voor alle diersoorten sleutelwoorden zijn. Eerlijk, betrouwbaar, transparant en gericht op het welzijn van mens en dier bieden wij professionele zorg voor gezelschapsdieren en paarden.

Het streven is om een hecht en duurzaam team van dierenartsen en assistenten te vormen om vertrouwdheid, kennis en kunde te waarborgen.

Wie zoek ik?
– Een gediplomeerde allround paraveterinair die overal inzetbaar is.
Iemand die op den duur zelfstandig kan werken maar ook de dierenarts kan ondersteunen in de spreekkamer, onderweg, in de operatiekamer en bij vervolgonderzoeken.
– Iemand die klanten persoonlijk en telefonisch te woord kan staan over een diversiteit aan vragen over dieren, verzorging en voor het plannen van afspraken.
– Iemand die enthousiast is en het een uitdaging vindt om zichzelf en de praktijk verder te ontwikkelen.
Iemand met ervaring is mooi meegenomen, maar de “klik” is des te belangrijker!
– Je bent een dierenliefhebber die graag de handen uit de mouwen steekt.
Werktijden in overleg.

Wat krijg je?
– Een mooie uitdaging om samen van een klein kliniekje een serieuze mededinger in de veterinaire Hilversumse markt te maken.
– Samenwerken is vanzelfsprekend en hier werken we elke dag aan.
– Voor goed werk wordt goed betaald.
– Nascholing is belangrijk en per jaar krijg je een vergoeding van €500,- om te besteden aan veterinaire onderwerpen naar keuze.
– Naast het werk is er, wanneer corona het weer toelaat, ook regelmatig tijd voor een borrel en andere leuke activiteiten.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en spreekt deze vacature je aan dan kun je jouw motivatie en CV sturen naar bernadette@dezadelkamer.eu

Indien je meer informatie over deze vacature wenst dan kun je mij ook bereiken via het telefoonnummer van de praktijk 035 203 6996.

Ik kijk uit naar je enthousiaste sollicitatie!

Naam praktijk/ bedrijf: Dierenkliniek DeZadelkamer
Soort praktijk: Gezelschapsdieren & paard
Datum ingang vacature: 10-05-2021
Aantal uren per week: 24 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO

Adres:
Bussumergrintweg 65
1217 BN Hilversum
Telefoonnummer: 035 2036996
Contactpersoon: Bernadette Spaak

E-mailadres: bernadette@dezadelkamer.eu

Website: http://www.dezadelkamer.eu