Vacature Dierenkliniek Broekhuizen, Oosterhout

‘Een 9-5 baan, elke dag tot in detail gepland. Lopende band werk. Klanten zijn slechts een nummertje.’ Nee, daarvoor ben jij geen paraveterinair geworden toch??

Wij zijn een niet zo’n heel grote praktijk: dagelijks zijn er 2 of 3 assistentes en 1 of 2 dierenartsen. Persoonlijk contact met de klanten vinden wij erg belangrijk en we streven er dan ook naar zoveel mogelijk klanten echt te kennen.

Bij ons is niet 1 dag hetzelfde. Het werk is erg afwisselend. Balie, assisteren in de spreekkamer, bij het maken van rx-foto’s, echo’s of OK. Laboratoriumwerkzaamheden, verzorging van de opname patiëntjes: het hoort er allemaal bij. Het leuke is, dat je dag eigenlijk niet te plannen is. Elke dag is het opnieuw een verrassing wat je tegenkomt: 1 telefoontje en je dag kan zomaar helemaal anders zijn.

Wij hebben een heel gezellig team met weinig verloop, dus dit is een unieke kans om een plekje in ons team te bemachtigen! Bij ons heb je alle ruimte om jezelf te zijn en je eigen specialiteiten te ontdekken en/of te ontwikkelen. Regelmatig volgen wij bijscholingen, waar bij we rekening houden met je interesses.

Het zou een pluspunt zijn als je naast paraveterinair ook hondentrimster (m/v) bent. Je zou dan kunnen denken aan je eigen consulten voor huidproblemen en naast je uren als paravet is er een mogelijkheid om in het pand naast onze praktijk een trimsalon te starten om zo je uren te kunnen aanvullen. Ook wanneer je trimster bent en nog geen paraveterinair, of andersom, en dit wel zou willen leren, ben je welkom om te reageren.

En o ja, het is dan wel geen 9-5 baan, maar spoeddiensten gedurende de avond hoeven wij als paraveterinair zelden mee te draaien, en tijdens de nachten en in de weekenden zijn we gesloten.

Dus wij zoeken een gezellige gemotiveerde paraveterinair voor minimaal 15 uur per week met de mogelijkheid om extra bij te springen tijdens vakanties, ziekte, drukte etc, of om deze uren aan te vullen met trimwerkzaamheden.

Wil je reageren op deze vacature; stuur dan liefst voor 14 November 2021 je CV met motivatiebrief naar info@dierenkliniekbroekhuizen.nl.

Naam praktijk/ bedrijf: Dierenkliniek Broekhuizen
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 25-10-2021
Aantal uren per week: 15 uur
Diploma: Niet vereist
Praktijkervaring: Stage-ervaring voldoet
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO

Adres:
Meidoornlaan 6
4902SC Oosterhout
Telefoonnummer: 0162-432284

Contactpersoon: R. Vesterink

E-mailadres: info@dierenkliniekbroekhuizen.nl

Website: http://www.dierenkliniekbroekhuizen.nl