Vacature Dierenarts Arnhem, Arnhem

Ben jij een enthousiaste en gezellige paraveterinair op zoek naar een part-time functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dierenarts Arnhem maakt deel uit van de vooruitstrevende internationale organisatie CVS. We zijn een kliniek waar veel vrijheid en ruimte is om jezelf te ontwikkelen in het door jou gekozen gebied. We zijn een volledig uitgeruste kliniek met echografie, hoog niveau tandheelkunde, laparoscopie, digitale apparatuur, etc. De kliniek heeft drie vestigingen en een trimsalon.

Binnen het team heerst een hele prettige en gezellige werksfeer waar we veel waarde aan hechten. Op dit moment werken we met zes dierenartsen en zes paraveterinairen. Goed binnen ons team passen is voor ons topprioriteit. We zoeken daarom iemand die enthousiast is, een positieve instelling heeft en daarbij flexibel is.

Er komt vanaf eind januari een functie vrij van ongeveer 20 uur in de week. Tijdens vakantie periodes zal gevraagd worden om in te springen voor collega’s en dan wat extra uren te werken. Diensten hoef je niet meer te draaien, deze zijn uitbesteed aan het Dierenziekenhuis. Wel vragen we je af en toe een zaterdag te werken (ongeveer 1 op 6, meer mogelijk indien gewenst).

We zoeken hiervoor een gediplomeerd paraveterinair, ervaring is niet vereist. Je werkzaamheden zullen bestaan uit een combinatie van zowel balie- als OKwerk. Binnen onze praktijk hebben alle paraveterinairen hun eigen projecten en soms zelfs spreekuren. We vinden het leuk en belangrijk dat je binnen de functie de ruimte vindt om een eigen takenpakket op te bouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitvoeren van gewichtsconsulten, bloeddrukmetingen of het trimmen. Samen gaan we kijken naar wat jij interessant vindt en waarin jij je wilt ontwikkelen.

Competenties: zelfstandig, klantgericht, en met een warm en integer hart.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Dan horen we graag van je!
Per mail naar sanne.roozen@cvsvets.nl of gewoon via de telefoon naar 026-3891642 (praktijk) voor wat meer informatie en een eerste indruk.

Naam praktijk/ bedrijf: Dierenarts Arnhem
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 25-01-2021
Aantal uren per week: 20 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Niet vereist
Arbeidsvoorwaarden: De arbeidsvoorwaarden zijn op een andere manier geregeld

Adres:
Het Lemoen 89
6846KD Arnhem
Telefoonnummer: 026-3891642

Contactpersoon: Sanne Roozen

E-mailadres: info@dierenartsarnhem.nl

Website: http://www.dierenartsarnhem.nl