Vacature De Laak Vathorst, Amersfoort

GEZOCHT PARAVETERINAIR: SPELD IN DE HOOIBERG!

Wie zijn wij?
Dierenarts de Laak Vathorst in Amersfoort richt zich uitsluitend op gezelschapsdieren en beschikt over alle moderne faciliteiten om goede eerstelijns diergeneeskunde te verzorgen. Wij vinden het belangrijk dat er tijd en aandacht is voor iedere patiënt. Daarom is er gekozen voor een kleinschalige aanpak. Er is hierdoor altijd een bekend gezicht aanwezig en er is persoonlijke herkenning van eigenaren en hun huisdier. Je kunt ons omschrijven als een gezellige praktijk met een hoogstaand niveau van diergeneeskunde. Wij hebben deze praktijk sinds september dit jaar overgenomen en groeien hard. Wil jij ons helpen met uitbreiden?

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste paraveterinair met het liefst minimaal 1 jaar werkervaring, die er plezier in heeft om in een kleinschalige kliniek en een hecht team te werken. Klantgerichtheid, gastvrijheid en gemoedelijkheid gaan daarbij hand in hand met goede dierverzorging en dienstverlening. Je weet van aanpoten en bent goed in “Multitasken”. Je bezit geen 9 tot 5 mentaliteit en bent flexibel inzetbaar. Je vindt het leuk om je verder te ontwikkelen en bij te leren.

Wat bieden wij jou:
– Een parttime dienstverband  tussen de 16-24 uur. Bij groei uitbreiding mogelijk!
– Een afwisselende baan met uitdagende patiënten en eigen verantwoordelijkheden;
– Een gezellig, hecht, klein team van 1 dierenarts en een ervaren paraveterinair om je te ondersteunen. Omdat wij een opleidingsbedrijf zijn hebben we meestal een stagiaire.
– Een werkomgeving waar je als paraveterinair veel dingen zelfstandig doet: baliewerkzaamheden, röntgenfoto’s maken, dierverzorging, laboratorium onderzoek doen, assisteren bij operaties, schoonmaken, bestellingen plaatsen etc.;
– Salaris volgend aan de CAO.

Solliciteren?
Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan, stuur dan je voor 20 december 2019 je sollicitatiebrief met motivatie en CV naar info@dierenartsdelaak.nl. Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met ons via tel: 033-2850623. Voor informatie over onze praktijk  kun je terecht op www.dierenartsdelaak.nl en www.facebook.com/dierenartsdelaak

Naam praktijk/ bedrijf: Dierenarts De Laak Vathorst
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 01-01-2020
Aantal uren per week: 24 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO

Adres:
Enkhuizenstraat 73
3826 BP Amersfoort
Telefoonnummer: 033-2850623

Contactpersoon: A. Bogtstra

E-mailadres: info@dierenartsdelaak.nl

Website: http://www.dierenartsdelaak.nl