Vacature De Kompaan | dierenarts-specialisten, Ommen

Betrokken en bevlogen?
De Kompaan in Ommen is een spoed- en specialistenkliniek voor gezelschapsdieren gericht op Noord- en Oost-Nederland. We werken uitsluitend op verwijzing. Onze caseload beslaat het terrein van interne geneeskunde in de breedste zin van het woord, thorax- en weke delenchirurgie, beeldvorming en critical care. We zijn een expertisecentrum voor hartziekten en onderhouden onze eigen bloedbank.

Gevraagd: Paraveterinair m/v met werkervaring
Vanwege sterke groei zouden wij graag in contact komen met een collega met één tot enkele jaren werkervaring binnen de gezelschapsdierenpraktijk, die ons in eerste instantie op tijdelijke basis kan bijstaan voor 40 uur per week. Bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband al vrij snel tot de mogelijkheden.

Interesse? Stuur ons een uitgebreide motivatiebrief met je CV.

Profiel
Enthousiaste teamplayer, die affiniteit heeft met huisdieren èn hun baasjes. Is in staat de specialist Interne tijdens diens poliprogramma praktisch te ondersteunen en als onderdeel van het team al vrij snel zelfstandig mee te draaien. Snapt dat onregelmatige diensten erbij horen. Is communicatief, flexibel en nieuwsgierig. Wil graag begrijpen wat er rondom een patiënt gebeurt, wil zich verder ontwikkelen en daar ook zelf moeite voor doen. Heeft een CV dat duidt op uitgesproken belangstelling voor de gezelschaps-dierenpraktijk en relevante werkervaring. Woont bij voorkeur in de directe omgeving van Ommen. Ziet deze stap als een buitenkans om de eigen loopbaan in een versnelling te brengen.

Inlichtingen: T 0529-452580
Sluiting inzendtermijn: 15 mei 2021
Sollicitaties: info@dekompaan.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Naam praktijk/ bedrijf: De Kompaan | dierenarts-specialisten
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 21-04-2021
Aantal uren per week: 40 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Praktijkervaring *
Arbeidsvoorwaarden: De arbeidsvoorwaarden zijn op een andere manier geregeld

Adres:
Van Reeuwijkstraat 34
7731 EH Ommen
Telefoonnummer: 0529-452580

Contactpersoon: Germaine Kortenbach

E-mailadres: info@dekompaan.com

Website: http://www.dekompaan.com