Vacature DAP van Rijn, Nieuw Vennep

Wij zijn een gezellige, drukke praktijk voor gezelschapsdieren in de Haarlemmermeer. Bij ons werken op dit moment 3 dierenartsen en 6 paraveterinairen. Vanwege vervroegd pensioen van één van onze collega’s en toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een paraveterinair voor 22 uur per week.

De werkdagen zijn op dinsdag en woensdag van 13.30 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.  Wij zoeken iemand die het niet erg vindt om hard te werken, die stressbestendig is en die klantvriendelijkheid en service net zo belangrijk vindt als een hoge kwaliteit diergeneeskunde.

Wij bieden een afwisselende baan in een gezellig en behulpzaam, hecht team. Je werkzaamheden zijn breed, van OK tot balie en van laboratoriumwerk tot assisteren bij het spreekuur. Je werkt niet in het weekend of ‘s nachts. Wij houden ons aan de CAO en bieden zeer goede arbeidsvoorwaarden.

Enthousiasme en inzet zijn voor ons belangrijker dan werkervaring. Ervaring met Animana is wel een pré.   Lijkt dit je wat, en denk je dat je in ons team past? Dan kijken we uit naar je sollicitatie!

Naam praktijk/ bedrijf: DAP van Rijn
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 01-09-2020
Aantal uren per week: 22 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Stage-ervaring voldoet
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO

Adres:
Dr. van Haeringenplantsoen 11
2151 AS Nieuw Vennep
Telefoonnummer: 0252 674023

Contactpersoon: Hanneke van Rijn

E-mailadres: info@dierenartsvanrijn.nl

Website: http://www.dierenartsvanrijn.nl