Vacature DAP Noord West Friesland, Franeker

I.v.m zwangerschapsverlof en toegenomen werkzaamheden zijn wij op zoek naar een paraveterinair met het liefst al enige ervaring.

We zijn een gemengde praktijk met moderne apparatuur waar oa bacteriologisch onderzoek, Idexx bloedanalysesysteem, digitale rontgen, tandunit en echografie wordt gebruikt om de klant en hun dieren een goede kwaliteit van dierengeneeskundige zorg te bieden.

Je komt te werken in een hardwerkend en enthousiast team van 7 paraveterinairen die een team van 4 gezelschapsdierenartsen en 5 landbouwhuisdierenartsen en een praktijkmanager ondersteunen. Hun werkzaamheden bestaan o.a. uit katheters en infusen aanleggen, lab-diagnostiek, rontgenfoto’s maken en een eigen assistentespreekuur voor o.a. controle van diabetespatienten en voedingsadvies.

Teamwork is belangrijk en je werkt nooit alleen !! Ook is er wanneer daar behoefte aan is de mogelijkheid voor het ontwikkelen van persoonlijke interesse m.b.t. het werk en wordt meedenken erg gewaardeerd. Bij ons is er meer dan genoeg afwisseling en wanneer mogelijk is er buiten de praktijk bij de landbouwhuisdieren ook nog wel eens iets te doen. Het aantal uren kan in overleg, maar is minimaal 20 uren.

Ben je nieuwsgierig geworden aarzel dan niet contact met ons op te nemen en kennis met ons te maken

Naam praktijk/ bedrijf: DAP Noord West Friesland
Soort praktijk: Gemengd
Datum ingang vacature: 04-10-2021
Aantal uren per week: 20 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO

Adres:
het Want 4
8802 PV Franeker
Telefoonnummer: 0517 392100

Contactpersoon: Frits Kampen

E-mailadres: roos@dapnwf.nl

Website: http://www.dapnoordwestfriesland.nl