Vacature DAP Krommerijnstreek, Schalkwijk

Wegens zwangerschapsverlof en toenemende drukte zoeken wij voor onze dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek (U) een enthousiaste Paraveterinair gezelschapsdieren.

Je komt ons team van 10 dierenartsen en 11 assistentes voor ten minste 5 maanden, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling, versterken.

 Wie zijn wij?

Onze praktijk is een groeiende gemengde praktijk. We werken diersoort specifiek vanuit de vestigingen Schalkwijk en Wijk bij Duurstede.  Wij willen op een vriendelijke en laagdrempelige wijze klaar staan voor onze cliënten. Eerlijk, betrouwbaar, transparant en gericht op het welzijn van mens en dier bieden wij professionele zorg voor gezelschapsdieren. Wij streven naar een hecht en duurzaam team van dierenartsen en assistenten om vertrouwdheid, kennis en kunde te waarborgen.

Wie zoeken wij?

  • Een gediplomeerde allround paraveterinair die overal inzetbaar is. Iemand die de dierenarts kan ondersteunen in de spreekkamer, operatiekamer en bij vervolgonderzoeken.
  • Iemand die klanten persoonlijk en telefonisch te woord kan staan over een diversiteit aan vragen over dieren, verzorging en voor het plannen van afspraken
  • Iemand die enthousiast is en het een uitdaging vindt om zichzelf en onze praktijk verder te ontwikkelen
  • Iemand met ervaring is mooi meegenomen, maar de “klik” is des te belangrijker!
  • Een dierenliefhebber die graag de handen uit de mouwen steekt
  • Een flexibele collega die op onze vestiging in Schalkwijk en eventueel ook in Wijk bij Duurstede wil werken
  • Werktijden in overleg. Bij voorkeur fulltime maar minimaal 28 uur per week, die bereid is om deel te nemen aan het avond- en weekendrooster

Wat krijg je?

Een mooie uitdaging in een goedlopende praktijk die zich de afgelopen 30 jaar in de wijde omgeving heeft bewezen. Er is mogelijkheid in de praktijk voor ruime diagnostische mogelijkheden (zoals echo, digitale röntgen, bloedanalyse, gasanesthesie, rhino- en gastroscopie). Samenwerken is vanzelfsprekend en hier werken we elke dag aan.

Het salaris is marktconform en naast het werk is er ook regelmatig tijd voor een borrel en andere leuke activiteiten.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en spreekt deze vacature je aan dan kun je jouw motivatie en CV sturen naar info@dapkrommerijnstreek.nl t.a.v. Kees Jan Visser. Indien je meer informatie over deze vacature wenst dan kun je Kees Jan ook bereiken via het telefoonnummer van de praktijk 030 601 1238.

Wij kijken uit naar je enthousiaste sollicitatie!

Naam praktijk/ bedrijf: DAP Krommerijnstreek
Soort praktijk: Gemengd
Datum ingang vacature: 01-12-2021
Aantal uren per week: 28 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Niet vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW

Adres:
Pothuizerweg 9A
998NB Schalkwijk
Telefoonnummer: 030-6011238

Contactpersoon: K.J. Visser

E-mailadres: info@dapkrommerijnstreek.nl

Website: http://www.dapkrommerijnstreek.nl