Vacature DAP Beetsterzwaag, Beetsterzwaag

In verband met langdurige ziekte van één van onze dierenartsassistentes zoeken wij een enthousiaste dierenartsassistente / paraveterinair voor onze gezelschapsdierenpraktijk.

Wie zijn wij:
DAP Beetsterzwaag is een zelfstandige praktijk waar het dier centraal staat. Ons streven is om hoogwaardige zorg aan te bieden voor een betaalbare prijs. Daarbij wordt de behandeling zo goed mogelijk afgestemd op het dier en wordt de eigenaar in sterke mate betrokken bij het behandelproces.

Wij zijn op zoek naar:
Wij zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die bevlogen is door het vak. Het is van belang, dat je naast een sterke affiniteit met dieren, ook een open persoonlijkheid hebt. Je vindt het leuk om mee te denken tijdens een behandeling en hoe je de praktijk je de praktijk naar een hoger niveau kan brengen.

Welke kwaliteiten vinden we belangrijk:
Kennis en ervaring: Onze voorkeur gaat uit naar een dierenartsassistente niveau B, maar assistentes met minder ervaring worden ook uitgenodigd te reageren.
Sociaal vaardig: Je bent een mensen mens en makkelijk in de omgang. Daarnaast weet je hoe je de klanten professioneel te woord staat.
Sociale media: Je vindt het leuk en je hebt de skills de praktijk via de sociale kanalen te promoten.

Wat hebben wij te bieden:
Een gevarieerde parttime baan 10 – 20 uur, op assistentenniveau A of B.
Een aangename werkomgeving in een leuk team, bestaande uit 1 dierenarts en 2 dierenartsassistenten.  Een gezellige klantenkring, waar je er zeker van bent dat jouw inbreng ertoe doet! Salariëring volgens CAO voor dierenartsassistenten.

Als het bovenstaande je enthousiast maakt, of je nieuwsgierigheid heeft opgewekt, stuur dan een motivatiebrief met CV naar Jan van der Zee. E-mail: janvanderzee1@gmail.com

Voor extra informatie kun je ook bellen naar de praktijk en vragen naar Jan van der Zee.

Wij verheugen ons op je sollicitatie!

Naam praktijk/ bedrijf: DAP Beetsterzwaag
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 01-03-2021
Aantal uren per week: 15 uur
Diploma: Dierenartsassistent
Praktijkervaring: Stage-ervaring voldoet
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO

Adres:
Molenlaan 8A
9244 EA Beetsterzwaag
Telefoonnummer: 0512 382555

Contactpersoon: Jan van der Zee

E-mailadres: info@dapb.nl

Website: http://www.dapb.nl