Vacature Caressa Dierenziekenhuis Rotterdam, Rotterdam

Wil jij graag werken bij een dynamisch dierenziekenhuis met een zeer betrokken en gezellig team? We zoeken een paraveterinair voor onze vestiging in Rotterdam. In de praktijk heerst een leuke, gezellige en open sfeer. Als paraveterinair krijg je bij ons een uitgebreid takenpakket, waarin je kunt groeien binnen het vak op de onderwerpen die je interessant vindt. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden tot nascholing en verdere ontwikkeling van jou als assistente. Wij streven een goede work-life balance na en wij zijn aangesloten bij de cao.

Wat zoeken wij?
Voor onze vestiging in Rotterdam zoeken wij een allround paraveterinair. Je bent enthousiast, gemotiveerd, communicatief, flexibel en zeer klant- en diervriendelijk. Bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan in andere dierenklinieken. Je beschouwt het als een leuke uitdaging om met ons team te werken aan het bieden van zorg op het hoogste niveau.

Reageer!

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de diergeneeskunde met veel carrièremogelijkheden? Stuur je sollicitatie bij voorkeur per mail naar: recruitment@dierenziekenhuizen.nl.

Naam praktijk/ bedrijf: Caressa Dierenziekenhuis Rotterdam
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 01-10-2019
Aantal uren per week: 30 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Stage-ervaring voldoet
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is lid van de BPW en houdt zich aan de CAO

Adres:
Goudsesingel 97
3031 EE Rotterdam
Telefoonnummer: 010-3021302

Contactpersoon: Wendy Meijer

E-mailadres: recruitment@dierenziekenhuizen.nl

Website: https://dierenziekenhuizen.nl