Vacature Caressa Dierenkliniek 76, Amsterdam

Vacature Paraveterinair Caressa Dierenkliniek 76 Amsterdam 19-25uur per week (of in overleg)

De vacature
Wil jij graag werken bij een dynamische dierenkliniek met een zeer betrokken en gezellig team? Wij zoeken een paraveterinair voor onze vestiging in Amsterdam. In de praktijk heerst een leuke, gezellige en open sfeer. Als paraveterinair krijg je bij ons een uitgebreid takenpakket, waarin je kunt groeien binnen het vak op de onderwerpen die je interessant vindt. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden tot nascholing en verdere ontwikkeling van jou als assistent. Wij streven een goede work-life balance na en wij zijn aangesloten bij de CAO.

Wat zoeken wij?
Voor onze vestiging in Amsterdam zoeken wij een allround paraveterinair. Je bent enthousiast, gemotiveerd, communicatief, flexibel en zeer klant- en diervriendelijk. Bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan in andere dierenklinieken. Je beschouwt het als een leuke uitdaging om met ons team te werken aan het bieden van zorg op het hoogste niveau.

Lijkt het jou ook leuk om mee te draaien in de avond/nacht of weekenddiensten? Dan is dat mogelijk. De diensten worden op ons nieuwe centrum Hugo in Zwanenburg verricht.

Reageer!
Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de diergeneeskunde met veel carrièremogelijkheden? Stuur je sollicitatie bij voorkeur per mail naar: elsemiek@dierenziekenhuizen.nl.

Naam praktijk/ bedrijf: Caressa Dierenkliniek 76
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 16-11-2021
Aantal uren per week: 25 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Niet vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is lid van de BPW en houdt zich aan de CAO

Adres:
Plantage Middenlaan 76
1018 DJ Amsterdam
Telefoonnummer: 0206228567

Contactpersoon: Elsemiek van Wiltenburg

E-mailadres: elsemiek@dierenziekenhuizen.nl

Website: http://www.dierenziekenhuizen.nl