Vacature AniCura Dierenziekenhuis Tilburg, Berkel-Enschot

Voor ons groeiende Dierenziekenhuis zijn wij op zoek naar een gezellige, enthousiaste Paraveterinair.

Wie zijn wij?
Wij zijn een modern dierenziekenhuis in Tilburg met 6 dierenartsen, 8 paraveterinairen en 1 praktijkmanager. Wij leveren niet alleen 1e lijns diergeneeskunde in de breedste zin maar zijn ook een verwijskliniek voor Orthopedie, Neurochirurgie, Weke delen chirurgie, Medische Beeldvorming en Tandheelkunde. Ons dierenziekenhuis is goed uitgerust met 3 moderne operatiekamers, digitale röntgen, dentale röntgen, CT, echo en laboratoriumapparatuur.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste collega met goede communicatieve vaardigheden, die zelfstandig kan werken en een flexibele werkhouding heeft. Het gaat om een afwisselende functie met werkzaamheden bij de balie en spreekkamers maar ook in de opname en operatiekamers.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke, motiverende werkplek in een gezellig team. Het leveren van diergeneeskundige zorg van de hoogste kwaliteit met veel warmte en compassie voor onze patiënten en hun eigenaren vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn onderdeel van AniCura, een internationale groep van gerenommeerde dierenziekenhuizen en dierenklinieken. De visie van AniCura is om samen te diergeneeskunde van de toekomst te creëren. Samenwerken, het delen van kennis en het blijven ontwikkelen en verbeteren zijn belangrijke onderdelen van de dagelijkse gang van zaken binnen AniCura. Iedere dag delen wij vaardigheden en ervaringen met elkaar om zo uitstekende veterinaire zorg te ontwikkelen en aan te bieden.

Bij AniCura heb je de mogelijkheid om deel te nemen in alles dat een grote onderneming kan bieden op het vlak van gestructureerde ontwikkeling van vaardigheden. Tegelijkertijd is AniCura een organisatie waar alle dierenziekenhuizen en -klinieken zeer zelfstandig werken en iedere werknemer goede mogelijkheden heeft zijn/haar functie op eigen manier in te vullen.

https://www.werkenbijanicura.nl/jobs/1028375-paraveterinair

Naam praktijk/ bedrijf: AniCura Dierenziekenhuis Tilburg
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 21-12-2020
Aantal uren per week: 32 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Niet vereist
Arbeidsvoorwaarden: De arbeidsvoorwaarden zijn op een andere manier geregeld

Adres:
Koningsoordlaan 2
5056 DA Berkel-Enschot
Telefoonnummer: 013-5400215

Contactpersoon: Marjon Schellekens

E-mailadres: dzt.administratie@anicura.nl

Website: http://www.anicura.nl/dierenziekenhuistilburg