Vacature AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk

Anicura Dierenkliniek Sleeuwijk is een uitstekend geoutilleerde, druk bezochte gezelschapsdierenpraktijk waar zowel eerste- als tweedelijns diergeneeskunde uitgeoefend wordt. Onze missie is om huisdieren te behandelen op dezelfde manier als wij onze eigen huisdieren behandelen: liefdevol, met respect en op de best mogelijke wijze. Voor ons team, bestaande uit 9 dierenartsen en 14 assistenten, zoeken wij op korte termijn een enthousiaste paraveterinair dierenartsassistent(e).

We zoeken een enthousiaste kandidaat met een klantgerichte instelling, veel verantwoordelijkheidsgevoel en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent initiatiefrijk en stressbestendig, hebt een VMBO- of HAVO opleiding gedaan, bent in het bezit van het diploma paraveterinair dierenartsassistente en hebt enige jaren ervaring opgedaan in andere praktijken. Je bent bereid om bij toerbeurt op zaterdag te werken en achterwachtdienst te verrichten. Daarnaast woon je in de directe omgeving van Sleeuwijk.

Wij bieden een uitdagende functie als paraveterinair dierenartsassistente in een vooruitstrevende praktijk met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng, een prettige werksfeer, moderne voorzieningen en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Zowel een parttime als een fulltime invulling van de uren is bespreekbaar. Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO voor Dierenartspraktijken. Wij maken deel uit van de AniCura dierenartsengroep. Door dit enorme netwerk zijn er veel mogelijkheden voor kennisdeling en ontwikkeling.

Je algemene taken bestaan o.a. uit:

  • verlenen van assistentie bij spreekuren, onderzoek en operaties • uitvoeren van radiologische werkzaamheden • schoonmaken / steriliseren instrumentarium • ontvangst en opslag van diergeneesmiddelen en andere goederen • ontvangen cliënten, patiënten en bezoekers • verrichten van baliewerkzaamheden • uitgeven/verkopen diergeneesmiddelen, diervoeders etc.
  • schoonmaken/verzorgen van ontvangst en behandelruimten • bloedafname bij patiënten en het verrichten van laboratoriumonderzoek • telefoonafhandeling en dagelijks agendabeheer • controle van instrumentarium en uitrusting van de dierenartsen.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Je sollicitatie kun je per post richten aan:
AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk
t.a.v. Margit Rietveld,
Loevestein 2
4254 EH Sleeuwijk
of per e-mail info.sleeuwijk@anicura.nl.

Voor nadere informatie kun je ons bellen (0183 – 301 708) of onze website bezoeken. www.dierenklinieksleeuwijk.nl

Naam praktijk/ bedrijf: AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 06-09-2019
Aantal uren per week: 24 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is lid van de BPW en houdt zich aan de CAO

Adres:
Loevestein 2
4254 EH Sleeuwijk
Telefoonnummer: 0183-301708

Contactpersoon: Margit Rietveld

E-mailadres: info.sleeuwijk@anicura.nl

Website: http://www.dierenklinieksleeuwijk.nl