Vacature AniCura Dierenkliniek Kerkelanden B.V., Hilversum

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerd collega paraveterinair voor 3 tot 4 dagen, uren in overleg

Over Dierenkliniek Kerkelanden 

Wij zijn dierenkliniek Kerkelanden. We werken samen in een gezellig team van 5 dierenartsen, 7 paraveterinairen en een praktijkmanager in onze goed geoutilleerde kliniek in Hilversum. Ons moderne pand is onder andere ingericht tot Pet Friendly clinic met aparte wachtruimtes. Er heerst een prettige open sfeer waarin we ontspannen samenwerken: wij prijzen ons dan ook gelukkig met een zeer stabiel team. Met ons sterke team leveren we diergeneeskundige zorg op een hoog niveau en bieden veel mogelijkheden aan onze bijzonder prettige en gemotiveerde klantenkring. We hebben veel kennis op het vlak van tandheelkunde en ook chirurgie wordt bij ons op hoog niveau gedaan en de interne geneeskunde en een aantal andere gebieden zijn ook goed vertegenwoordigd. Zo bieden we zowel eerstelijns als tweedelijns zorg aan: dit maakt het werken als paraveterinair bij ons heel leuk en afwisselend! Hierbij zijn er al veel ervaren paraveterinairen die jou verder op weg kunnen helpen en we leren natuurlijk ook elke dag weer verder van elkaar.

Verder zijn wij onderdeel van AniCura wat voor jou betekent dat we je graag de juiste training en opleiding willen geven en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Met ons Qualicura kwaliteitssysteem borgen wij de hoge kwalitatieve diergeneeskundige zorg binnen AniCura, dus je kunt er op rekenen dat wij een begrip zijn in Hilversum met zeer goede diergeneeskundige zorg!

Wie ben jij
Jij bent een enthousiaste paraveterinair, in het bezit van een paraveterinair diploma en geregistreerd in het diergeneeskunde register. Of je nu ervaren bent of minder ervaren: wij vinden het belangrijk dat we met jou een goede klik hebben. Mocht je bijna klaar zijn met de opleiding dan ben je ook uitgenodigd om te solliciteren.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Leuke job, uren in overleg
  • Gezellig team
  • Goede arbeidsvoorwaarden, conform ons nieuwe Arbeidsvoorwaardenreglement en goede pensioenregeling Ruime doorgroeimogelijkheden!
  • Lijkt het jou leuk deel uit te maken van ons team, kom dan eens kijken en overtuig jezelf!

Dit kan door je sollicitatie in te dienen, en neem bij vragen gerust contact op met: Mathijs Remmen, dierenarts en praktijkmanager 035 621 41 47. We zien er naar uit om met je in gesprek te gaan!

Naam praktijk/ bedrijf: AniCura Dierenkliniek Kerkelanden B.V.
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 30-03-2021
Aantal uren per week: 30 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Niet vereist
Arbeidsvoorwaarden: De arbeidsvoorwaarden zijn op een andere manier geregeld

Contactpersoon: Matthijs Remmen

Adres:
Kerkelandenlaan 1
1216 rn Hilversum
Telefoonnummer: 035 621 41 47

E-mailadres: info@dierenkliniekkerkelanden.nl

Website: http://www.dierenkliniekkerkelanden.nl