Redactie commissie
Claudia Klaassen – van Geet

Vormgever BeroepsINFO

In 2019 heb ik van Karen van der Horst het stokje overgenomen voor de opmaak van de Beroepsinfo.
Ik heb Karen leren kennen bij de Finse Lappenhonden Vereniging Nederland, wij doen sinds 2013 al de redactie van het clubblad.
Wij (Johan & ik) hebben 2 Finse Lappenhonden Rowan & Bosco (vader en zoon). Ze zijn allebei beschikbaar voor de fok en hebben nakomelingen in Nederland, maar ook in het buitenland.
Tevens ben ik altijd in de weer met mijn doggies, naast veel wandelen over de Veluwe train ik graag met ze. Na de gehoorzaamheid cursussen, zijn we verder gegaan met; behendigheid, schapenhoeden, balans- & coördinatie. Ook zijn we actief in het speur- & reddingswerk bij de Leonbergse Reddingshonden Werkgroep. Naast dat ik er sinds 2017 trainer ben voor het onderdeel speuren, trainen we zelf bij de Alfa groep. Om het jaar gaan we naar de sneeuw voor een week lawinewerk training, dat is elke keer weer een hele gave week!
Onze honden gaan overal mee naar toe. We reizen graag (naar de sneeuw of Scandinavië), mountainbiken, geocachen en fotograferen zijn hobby’s, wij zijn echte buitenmensen! Onze beestenboel bestaat trouwens ook nog uit kippen, schildpadden en vijvervissen.
Ik werk bij een reclamebureau als DTP/Grafisch vormgever in Harderwijk en daar komt mijn ervaring van te pas voor de opmaak van de Beroepsinfo.

Monique Cornelissen

Commissielid redigeren BeroepsINFO

Na de opleiding HEAO-Communicatie en een jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven, heb ik ‘het roer omgegooid’ en mijn hart gevolgd: namelijk de dieren. Na de start van de 4-jarige opleiding Klassieke Homeopathie voor Dieren in Amersfoort (2003) ben ik gedurende twee jaren als dierenartsassistente in een Dierenkliniek in Veldhoven werkzaam geweest. Sinds deze periode ben ik lid van Vedias.
Na het starten van mijn eigen praktijk als dierenhomeopaat, ben ik altijd in contact gebleven met Vedias. In de beginperiode was ik lid van de redactiecommissie en heb ik een periode samen met Karen van der Horst de opmaak van de Beroepsinfo verzorgd. Het was ontzettend leuk, maar aangezien dat teveel tijd vergde, heb ik die taak helaas moeten afstoten. Nu ligt mijn rol al enkele jaren in het redigeren van de Beroepsinfo.Dit is erg leuk om te doen. Bovendien zie je hierdoor als één van de eersten alle artikelen.
Samen met mijn partner woon ik in Eindhoven met onze drie katten. Onze hond is helaas in 2018 op 13-jarige leeftijd overleden. In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in om te wandelen en in het winterseizoen zoek ik de bergen op om te snowboarden.