Redactie commissie

 

Claudia Klaassen – van Geet

Vormgever BeroepsINFO

In 2019 heb ik van Karen van der Horst het stokje overgenomen voor de opmaak van de Beroepsinfo.
Ik heb Karen leren kennen bij de Finse Lappenhonden Vereniging Nederland, wij doen sinds 2013 al de redactie van het clubblad.
Wij (Johan & ik) hebben 2 Finse Lappenhonden Rowan & Bosco (vader en zoon). Ze zijn allebei beschikbaar voor de fok en hebben nakomelingen in Nederland, maar ook in het buitenland.
Tevens ben ik altijd in de weer met mijn doggies, naast veel wandelen over de Veluwe train ik graag met ze. Na de gehoorzaamheid cursussen, zijn we verder gegaan met; behendigheid, schapenhoeden, balans- & coördinatie. Ook zijn we actief in het speur- & reddingswerk bij de Leonbergse Reddingshonden Werkgroep. Naast dat ik er sinds 2017 trainer ben voor het onderdeel speuren, trainen we zelf bij de Alfa groep. Om het jaar gaan we naar de sneeuw voor een week lawinewerk training, dat is elke keer weer een hele gave week!
Onze honden gaan overal mee naar toe. We reizen graag (naar de sneeuw of Scandinavië), mountainbiken, geocachen en fotograferen zijn hobby’s, wij zijn echte buitenmensen! Onze beestenboel bestaat trouwens ook nog uit kippen, schildpadden en vijvervissen.
Ik werk bij een reclamebureau als DTP/Grafisch vormgever in Harderwijk en daar komt mijn ervaring van te pas voor de opmaak van de Beroepsinfo.

 

Eva Helmich

Commissielid redactie commissie

Foto en tekst volgen binnenkort.

 

Monique Cornelissen

Commissielid redigeren BeroepsINFO

Foto en tekst volgen binnenkort.