Paraveterinaire Speld

Op initiatief van Vedias en met de goedkeuring van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) en de KNMvD is er een speld ontworpen voor de paraveterinaire dierenartsassistent. Deze speld is uitsluitend te bestellen door degenen die in het Diergeneeskunderegister zijn ingeschreven als Paraveterinair. De speld is niet overdraagbaar en mag dan ook alleen door de Paraveterinair worden gedragen, wiens Diergeneeskunde registratienummer op de achterkant staat gegraveerd.

De speld is verzilverd
Ware grote: 20 x 30 mm

**Er kan op dit moment niet besteld worden, omdat we werken aan een nieuw ontwerp voor de Paraveterinaire speld.**

Waarom duurt het soms zo lang?
Elke speld wordt individueel gegraveerd. Maar om de speld zo goedkoop mogelijk te kunnen maken zijn wij genoodzaakt jullie bestellingen te verzamelen tot een minimum van 6. Pas dan geven wij dit door aan de graveur. Soms willen veel mensen een speld, andere keren kan het 2 tot 3 maanden duren alvorens er genoeg bestellingen binnen zijn.

Wat is de Diergeneeskunderegister inschrijving?
Heb je een erkende opleiding afgerond en je diploma ontvangen? Dan kan je je via de de site www.diergeneeskunderegister.nl registreren. Als je registratie verwerkt is kan je een paraveterinaire speld aanvragen door het bestelformulier in te vullen.