Overige diensten

De Paraveterinaire Speld
Op initiatief van Vedias en met de goedkeuring van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) en de KNMvD is er een speld ontworpen voor de paraveterinaire dierenartsassistent. Deze speld is uitsluitend te bestellen door degenen die in het Diergeneeskunderegister zijn ingeschreven als Paraveterinair. De speld is niet overdraagbaar en mag dan ook alleen door de Paraveterinair worden gedragen, wiens Diergeneeskunde registratienummer op de achterkant staat gegraveerd. Je hoeft geen lid te zijn van Vedias om een speld te kunnen aanvragen, alleen zijn de kosten voor het aanschaffen ervan dan wel hoger.

Bezoek voor meer informatie de pagina over de Paraveterinaire Speld.

Vacatures voor de functie ‘paraveterinair dierenartsassistent(e)’ of die daarbij passen
Als lid van Vedias kan je je opgeven voor de Vedias vacaturebank. Wekelijks krijg je per e-mail een overzicht met de nieuwste vacatures, voordat deze op de website van Vedias openbaar worden geplaatst. Wil je je hiervoor inschrijven, ga dan naar onze informatiepagina over onze vacaturebank.

CAO vraagbaak
Sinds jaren neemt Vedias deel aan de CAO onderhandelingen. Hierbij worden wij ondersteund door de vakbonden Abvakabo FNV en CNV Publieke Zaak. Gezamenlijk zetten wij ons in voor goede arbeidsvoorwaarden in de sector. Voor meer informatie over de inhoud van het CAO en de vakbonden, bezoek je onze informatiepagina over het CAO voor paraveterinairen.