Kas controle commissie
Kimm Kooij

Commissielid kas controle commissie

Mijn naam is Kimm Kooij en samen met twee andere leuke meiden vertegenwoordig ik de kas controle commissie. Wij zien er op toe dat alles wat met het financiële gedeelte van Vedias te maken heeft gecontroleerd wordt en klopt. Dit doen wij ieder jaar. Het is erg leuk om op deze manier iets voor onze vereniging te doen.
Zelf ben ik alweer ruim 10 jaar paraveterinair dierenartsassistente. Ik voer mijn vak met veel passie en liefde uit, het is mijn hobby! Ik werk in een fijne dierenkliniek in het mooie Haarlem. Daar woon ik ook met mijn vriend, 2 kindjes, 2 konijnen en niet te vergeten mijn hamster!
Naast mijn vak als hobby, vind ik het heerlijk om mooie wandelingen te maken of heerlijk uiteten te gaan met vrienden en familie!

Tara Schut

Commissielid kas controle commissie

Mijn naam is Tara en zit alweer een aantal jaar samen met Kimm en Amaryl in de kascommissie van VEDIAS. Wij zien er op toe dat alles wat met het financiële gedeelte van Vedias te maken heeft klopt. Daarnaast zijn we met zijn drieën een promotieteam gestart, zodat we VEDIAS nog meer op de kaart kunnen gaan zetten met als doel nog meer leden werven zodat we nog meer zeggenschap krijgen! In het dagelijks leven woon ik samen met mijn man, dochter en onze twee spaanse honden (Juanito en Guapo) in Vreeswijk. In mijn vrije tijd wandel ik dan ook graag met deze twee pretletters in het bos.

Amaryl van Ravenhorst

Commissielid kas controle commissie

Ik ben Amaryl. Ook ik ben alweer ruim 10 jaar paraveterinair. Eerst in een praktijk in Utrecht en daarna in mijn eigen praktijk in Amersfoort. Sinds mei 2018 werk ik voor Evidensia. Ik kom bij allerlei verschillende praktijken en vind het superleuk om overal in de keuken te mogen kijken. Daarnaast ben ik assessor, wat betekent dat ik proeven af mag nemen bij afstuderende paraveterinairen. Ik vind het belangrijk om op die manier betrokken te blijven bij de kwaliteit van ons mooie vak.

Thuis heb ik vier (wind)honden en drie katten.