Kas controle commissie

 

Amaryl

Commissielid kas controle commissie

Foto en tekst volgen binnenkort.

 

Tara van den Heuvel – Schut

Commissielid kas controle commissie

Foto en tekst volgen binnenkort.

 

Kimm Kooij

Commissielid kas controle commissie

Mijn naam is Kimm Kooij en samen met twee andere leuke meiden vertegenwoordig ik de kas controle commissie. Wij zien er op toe dat alles wat met het financiële gedeelte van Vedias te maken heeft gecontroleerd wordt en klopt. Dit doen wij ieder jaar. Het is erg leuk om op deze manier iets voor onze vereniging te doen.
Zelf ben ik alweer ruim 10 jaar paraveterinair dierenartsassistente. Ik voer mijn vak met veel passie en liefde uit, het is mijn hobby! Ik werk in een fijne dierenkliniek in het mooie Haarlem. Daar woon ik ook met mijn vriend, 2 kindjes, 2 konijnen en niet te vergeten mijn hamster!
Naast mijn vak als hobby, vind ik het heerlijk om mooie wandelingen te maken of heerlijk uiteten te gaan met vrienden en familie!