Functieomschrijvingen commissies

Op deze pagina verzamelen we de ervaringen van onze commissieleden in hun eigen functie. We hopen hiermee te bereiken jullie een goede indruk te geven van onze werkzaamheden in de verschillende functies. Er is altijd wel een functie die bij je past!

Kascontrole-commissie & promotieteamTara Schut, Kimm Kooij & Amaryl van Ravenhorst (kascontrole-commissie) tijdens Animal Event 2019
Als kascontrole commissie zien wij er elk jaar op toe dat alles rond de financiën van onze vereniging helemaal klopt. We snuffelen de boeken door, nemen de begroting onder de loep en zijn de luizen in de pels van het bestuur.
Door het jaar heen kost deze functie niet heel veel tijd, behalve een piekje rond het sluiten van het boekjaar en de Algemene Leden Vergadering.
Omdat we het nogal gezellig met elkaar hebben, stonden we ook met z’n drieën op Animal Event. Ik geloof dat het daar was dat we bedachten dat we ook wel een Vedias promotieteam konden opzetten. De teruglopende ledenaantallen doen ons zeer. Wij vinden het echt heel belangrijk dat we een beroepsvereniging hebben die onze belangen behartigt en onze stem is aan essentiële tafels. Zo hebben we bv de scholenactie bedacht, om nieuwe paraveterinairen van het belang van Vedias te overtuigen.
Dit doen we natuurlijk niet alleen, het promoteam heeft meer leden: waaronder leden uit het bestuur en de redactie.
– Geschreven door Amaryl van Ravenhorst, Kimm Kooij & Tara Schut, 16 februari 2021