Betrokken paravets gezocht!!

Velen van ons willen graag betere arbeidsvoorwaarden. We hebben een cao, maar die geldt helaas (nog) niet voor iedereen. Wil jij hier graag verandering in zien, ben je sociaal vaardig en wil je het niet alleen beter voor jezelf maken, maar voor iedereen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Vedias is op zoek naar: CAO-commissieleden m/v

Als CAO-commissielid ben je betrokken bij de cao-onderhandelingen. Deze worden (gewoonlijk) om de twee jaar gehouden met als doel om samen met de werkgevers tot een nieuwe CAO te komen. Hierbij is het geven en nemen. Wat vinden wij paravets belangrijk en hoe kunnen wij de werkgevers tegemoet komen in wat zij belangrijk vinden? Alleen bij overeenstemming kunnen er wijzigingen worden aangebracht. De onderhandelingen worden gedaan samen met de vakbonden FNV en CNV. Jij als commissielid hebt hierbij een actieve, adviserende functie. De vakbonden voeren het woord voor ons.

In een onderhandelingsjaar kom je circa 5 dagen bijeen. Dit ziet er ongeveer zo uit:

1 afstemmingsbijeenkomst samen met de vakbonden:

1 voor-bijeenkomst met alle partijen om te polsen hoe en wat en waar men voor staat;

3 onderhandelingsbijeenkomsten met alle partijen.

Vedias vergoedt de onkosten (reiskosten, eten/drinken + vaste vergoeding voor elke bijeenkomst).

Vragen? Meer weten? Neem contact op met ons! Ook als je het wel wat lijkt, maar twijfelt of je wel geschikt bent vragen wij je om op deze oproep te reageren. Weet je zeker dat jij wilt meehelpen? Stuur dan gelijk een berichtje met je motivaties naar Marleen Langen, voorzitter@vedias.nl.

Hopelijk horen wij van jullie!

Veel groeten,

Elly Lancee

Wendy van Hierden

Leontien van den Berg

CAO-commissieleden Vedias