Algemeen bestuurslid Vedias gezocht

Wij bieden de mogelijkheid om verdieping aan te brengen op persoonlijk en werk vlak, om je netwerk in de diergeneeskundige wereld verder uit te breiden, om jezelf beter te leren kennen en je communicatieve skills verder te ontwikkelen. Hoe dan? Meld je aan als bestuurslid van Vedias!

Het bestuur van Vedias is op zoek naar versterking m/v, omdat de functie van algemeen bestuurslid beschikbaar komt. De functie is op vrijwillige basis en voor de functies binnen het bestuur staat er een kilometer- en vergadervergoeding tegenover.

Het bestuur vergadert circa één keer per maand op zaterdag (met uitzondering van de maanden juli & augustus) en we zijn tevens enkele keren per jaar aanwezig op veterinaire evenementen. Afhankelijk van jouw interesses, mogelijkheden en de beschikbare werkzaamheden wordt er op maat gekeken wie welke werkzaamheden oppakt. Werkzaamheden waar je bijvoorbeeld aan kunt denken zijn ondersteunen bij het organiseren van een nascholingsdag, wijzigingen aanbrengen op de website, beheer van onze Facebook pagina etc.

Ben jij één of meer uren per week beschikbaar en ben je er klaar voor om jezelf verder te ontwikkelen? Stuur dan een e-mail voor meer informatie naar onze voorzitter Marleen via voorzitter@vedias.nl. Samen kunnen we dan kijken welke functie het beste bij je past. Hopelijk horen we snel van je!

Hartelijke groeten namens de leden van het bestuur van Vedias