Aanmelden voor de vacaturebank

Op deze pagina kun je alle recente vacatures vinden in Nederland en soms ook in het buitenland. Voorheen was dit een afgesloten gedeelte en alleen toegankelijk voor onze leden. Omdat veel vacatures ook op andere media te vinden zijn, hebben we tijdens de algemene ledenvergadering van 2017 besloten om de vacatures openbaar te publiceren. Een reden om lid te worden van Vedias was natuurlijk o.a. de vacaturebank, je had dan een voorsprong op de niet-leden. Om je deze voorsprong niet te ontnemen hebben we besloten dat degenen die actief naar een baan zoeken, zich met de Vedias lidcode kunnen aanmelden bij vacaturebank@vedias.nl en dan krijg je de nieuwe vacatures een aantal dagen eerder per mail dan dat ze op onze website gepubliceerd worden.

Werkgevers die een vacature op onze website willen plaatsen kunnen gebruik maken van het aanmeldformulier.

Kosten donateurschap ‘vacatures’:
– 5 vacatures €30,- per kalenderjaar. Indien u na 1 juli van het lopende jaar uw praktijk aanmeldt, dan bedragen de kosten €15,-.
– onbeperkt aantal vacatures €50,- per kalenderjaar.

Uiteraard vinden wij het fijn als u doorlopend donateur wilt worden. U kunt dit aangeven op het aanmeldformulier.

Via onderstaande velden kunt u uw vacature aan ons doorgeven. De vacatures worden een aantal keer per week verwerkt en u ontvangt een bevestiging zodra uw vacature naar onze leden gemaild is.