Aanmelden voor de vacaturebank

Op deze pagina kun je alle recente vacatures vinden in Nederland en soms ook in het buitenland. Voorheen was dit een afgesloten gedeelte en alleen toegankelijk voor onze leden. Omdat veel vacatures ook op andere media te vinden zijn, hebben we tijdens de algemene ledenvergadering van 2017 besloten om de vacatures openbaar te publiceren. Een reden om lid te worden van Vedias was natuurlijk o.a. de vacaturebank, je had dan een voorsprong op de niet-leden. Om je deze voorsprong niet te ontnemen hebben we besloten dat degenen die actief naar een baan zoeken, zich met de Vedias lidcode kunnen aanmelden bij vacaturebank@vedias.nl.  Je krijgt dan de nieuwe vacatures een aantal dagen eerder per mail dan dat ze op onze website gepubliceerd worden.

Vacature plaatsen
Werkgevers die een vacature op onze website willen plaatsen kunnen gebruik maken van het aanmeldformulier.
De kosten voor het plaatsen van vacatures via de Vedias Abonnement Vacaturebank bedragen:
– Plaatsen maximaal 5 vacatures voor maximaal 3 verschillende vestigingen € 30,-. Recht op maximaal 5 vacatures voor 3 verschillende vestigingen. Op 1 vestiging 4 x per jaar Beroeps Info. Donateurschap eindigt aan het eind van het kalenderjaar.
Plaatsen onbeperkt aantal vacatures voor maximaal 3 verschillende vestigingen € 50,-. Recht op onbeperkt aantal vacatures voor max 3 verschillende vestigingen Op 1 vestiging 4 x per jaar Beroeps Info. Donateurschap eindigt aan het eind van het kalenderjaar.
Plaatsen van onbeperkt aantal vacatures voor maximaal 6 verschillende vestigingen € 75,-. Recht op onbeperkt aantal vacatures voor maximaal 6 verschillende vestigingen Op 1 vestiging 4 x per jaar Beroeps Info. Donateurschap eindigt aan het eind van het kalenderjaar.
Plaatsen van onbeperkt aantal vacatures voor 7 of meer verschillende vestigingen € 100,-. Recht op onbeperkt aantal vacatures voor 7 of meer verschillende vestigingen Op 1 vestiging 4 x per jaar Beroeps Info. Donateurschap eindigt aan het eind van het kalenderjaar.

Na het kalenderjaar “abonnement Vacaturebank” te hebben gehad is het mogelijk om het abonnement om te zetten naar doorlopend donateur vacaturebank. Hier vindt u alle informatie op onze website over de tarieven en donateurschap.

Via onderstaande velden kunt u ook uw vacature aan ons doorgeven. De vacatures worden een aantal keer per week verwerkt en u ontvangt een bevestiging zodra uw vacature naar onze leden gemaild is.