Vacature MARKdierenarts, Vleuten

VACATURE DIERENARTSASSISTENT (UREN IN OVERLEG)

Over ons
MARKdierenarts is een award winning praktijk voor gezelschapsdieren in Vleuten. Het is een moderne kliniek, waar veel aandacht wordt besteed aan eigenaren en patiënten. Wij werken met een deskundig en professioneel team en werken intensief samen.

Per direct zijn wij op zoek naar een dierenartsassistent. Je bent flexibel en bereid om op zaterdag te werken. De praktijk heeft geen avond/weekenddienst.

Wie ben jij?
Wij zoeken iemand die vragen en verzoeken van de dierenarts direct oppakt en zelfstandig uitvoert. MARKdierenarts is een goedlopende praktijk, er is een gezonde werkdruk. Je bent georganiseerd en kunt meerdere taken tegelijk uitvoeren.
Belangrijk is dat je klantvriendelijk en sociaal bent ingesteld, persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn het onderscheidende vermogen van MARKdierenarts. Je wilt de dingen graag goed doen en haalt plezier uit het contact met eigenaren.
Je draagt hiermee bij aan de klantenbinding. Daarnaast heb je commercieel bewustzijn en vertaalt dit door naar de verkoop van voer en andere producten.

Wat wordt er van je verwacht?
Je hebt een Mbo werk- en denkniveau (bijvoorbeeld Dierenartsassistent/ Paraveterinair op niveau 4).
Je krijgt leiding van onze dierenartsassistent C en/of de dierenartsen, je geeft zelf geen leiding aan anderen, maar begeleidt stagiaires in voorkomende gevallen.

Bekijk het document Resultaatgebiedenconform MATRIXFUNCTIEBESCHRIJVING CAO Dierenartsenpraktijken, behorende bij de functie van dierenartsassistent B.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de praktijk en vragen naar Patricia Kok-den Braber: 030-6620025 of neem een kijkje op onze website of socials.

Motivatie en cv kun je mailen naar: info@markdierenarts.nl t.a.v. Patricia Kok-den Braber.

Naam praktijk/ bedrijf: MARKdierenarts
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 10-04-2019
Aantal uren per week: 32 uur
Diploma: Dierenartsassistent
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO

Adres:
Burchtwal 1
3452MG Vleuten
Telefoonnummer: 030-6620025

Contactpersoon: Patricia Kok-den Braber

E-mailadres: info@markdierenarts.nl

Website: http://www.markdierenarts.nl