Vacature Faculteit Diergeneeskunde, Utrecht RECOVERY MEDEWERKER GEZELSCHAPSDIEREN FACULTEIT DIERGENEESKUNDE.

Binnen ons dynamische anesthesie-team van het Departement Gezelschapsdieren is een vacature voor recovery medewerker.
Per 1 Juni zoeken we een nieuwe recovery medewerker, maar eerdere in diensttreding is ook mogelijk.

De recovery medewerker is de spin in het web van de recovery ruimte te midden van een dynamische en multidisciplinaire omgeving. Hij/zij draagt de verantwoordelijkheid voor de recovery, niet alleen van patiënten uit de operatiekamers maar ook van dieren die een niet-operatieve ingreep hebben ondergaan. De recovery medewerker heeft een actieve rol in de communicatie met dierenartsen, eigenaren, anesthesiemedewerkers, paraveterinairen en studenten. Het geven van onderwijs en begeleiden van anesthesie studenten in de recoveryruimte is een belangrijk onderdeel van de functie. Ook het toedienen van intramusculaire pre-medicaties, het plaatsen van intraveneuze braunules, en het observeren van gesedeerde dieren voorafgaande aan een algehele anesthesie zullen tot de routine werkzaamheden behoren. Op rustige momenten wordt verwacht dat hij/zij tevens flexibel inzetbaar is binnen het operatie centrum.

Profiel
We zijn op zoek naar een gediplomeerde paraveterinair met ruime ervaring in zowel dierverpleging als anesthesie, bij voorkeur opgedaan in een tweede- of derdelijns kliniek. De medewerker is geroutineerd en zelfverzekerd wat betreft essentiële handelingen zoals endotracheale intubatie en resuscitatie. Waarbij de kennis van anesthetische farmaca en monitoring van de patiënt op een hoog niveau te ligt. Goede communicatieve eigenschappen zijn vanzelfsprekend, net zoals goed kunnen overdragen en samenwerken en presteren onder stressvolle omstandigheden. Het team zoekt een leuke collega die met plezier in teamverband werkt en het coachen van studenten leuk vindt. Zelfstandigheid en een anticiperende manier van werken zijn noodzakelijk voor deze functie.

Aanbod
Wij bieden een aanstelling van 1,0 fte, in eerste instantie voor een periode van 1 jaar, waarna verlenging mogelijk is. Het salaris bedraagt – afhankelijk van passende werkervaring – minimaal € 1.992,- en maximaal € 2.770,- bruto per maand (schaal 6 CAO Nederlandse Universiteiten) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie bij ‘Werken bij de Universiteit Utrecht’.

Over de organisatie
Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema’s. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht is uniek in Nederland en neemt een internationale toppositie in op het gebied van onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg. De opleiding diergeneeskunde is geaccrediteerd door de Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie, de European Association of Establishments for Veterinary Education en de American Veterinary Medical Association. De faculteit participeert in verschillende universitaire samenwerkingsverbanden waaronder Utrecht Life Sciences en de Utrecht Graduate School of Life Sciences. De faculteit telt circa 1500 studenten en 900 medewerkers.

Bij het Departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren van de Faculteit Diergeneeskunde werkt een toegewijd team van professionals van verschillende disciplines. Hierdoor kunnen we de geneeskunde van gezelschapsdieren tot op het hoogst specialistische niveau uitoefenen en continu verbeteren. Op het departement worden de drie kerntaken patiëntenzorg, onderzoek, en onderwijs met passie vervuld en waar maar mogelijk de verbinding tussen deze drie kerntaken gezocht.

Aanvullende informatie
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het hoofd van de anesthesie afdeling, Mevr. Marieke de Vries, a.devries2@uu.nl.

Sollicitatie brieven kunnen ook naar dit email adres worden gestuurd. Sluitingsdatum voor deze vacature is 14-04-2019.

Naam praktijk/ bedrijf: Faculteit Diergeneeskunde
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 01-06-2019
Aantal uren per week: 40 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO

Adres:
Yalelaan 108
3584CM Utrecht
Telefoonnummer: 0302531779

Contactpersoon: Marieke de Vries

E-mailadres: a.devries2@uu.nl

Website: https://www.diergeneeskunde.nl/klinieken/gezelschapsdieren