Vacature Dierenkliniek Cato, IJsselstein

Vanaf 01-07-2019 zoeken wij een communicatieve en enthousiaste paraveterinair om ons team te versterken voor een periode van 6 maanden in verband met verlof.  Het gaat om een aanstelling van ongeveer 20 uur per week, verdeeld over 3 dagen en weekend. Ervaring zou fijn zijn, maar enthousiasme voor het vak is nog veel belangrijker.

Wie zijn wij? Dierenkliniek Cato is een snelgroeiende, eerstelijns dierenartspraktijk, waar persoonlijke aandacht voor de klant centraal staat. Naast de reguliere diergeneeskunde, hebben wij extra focus op het echt oplossen van langlopende klachten zoals huidklachten en maagdarmklachten. Ook is onze kliniek voorzien van een kleinschalig kattenpension.

Wat bieden we? Een gezellige praktijk met zeer fijne clientèle. We werken momenteel in een team van 2 dierenartsen en 3 assistentes. Gezien de groei van de praktijk, bestaat er een kans op een blijvende functie na de waarnemingsperiode. Voor salaris en arbeidsvoorwaarden volgen we de CAO.

Heb je interesse? Stuur je brief en cv naar info@dierenkliniekcato.nl. Voor vragen kan je ook altijd bellen naar 030-6888777.

Naam praktijk/ bedrijf: Dierenkliniek Cato
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 01-07-2019
Aantal uren per week: 20 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Niet vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO

Adres:
Boerhaaveweg 56
3401 MN IJsselstein
Telefoonnummer: 0306888777

Contactpersoon: Mariette Roelofsen

E-mailadres: info@dierenkliniekcato.nl

Website: http://www.dierenkliniekcato.nl