Vacature Dierenarts aan de Amstel, Ouderkerk aan de Amstel

Vacature paraveterinair 8-16 uur/week per 1 september 2019
Voor onze kleine en gezellige gezelschapsdierenpraktijk in regio Amsterdam zoeken wij een leuke collega!

Wie zijn wij
Wij zijn een gezelschapsdierenpraktijk die goede, no nonsense diergeneeskunde bedrijft. We bedienen een klein dorp met onze eerstelijns diergeneeskunde en zijn daarnaast bedreven in laparoscopische sterilisaties waarmee we een grotere regio bereiken. Ons motto ‘beter door aandacht’ geeft aan waar wij voor staan: aandacht voor klant en dier, aandacht voor onze (persoonlijke en praktijk-) ontwikkeling, en aandacht voor je collega’s.

We hechten veel waarde aan een gezonde werk-privé balans, daarom hebben wij consulten van een kwartier, voldoende pauzes en een hele open en gezellige werksfeer.

Wie ben jij
Vanzelfsprekend ben je minstens zo dol op mensen als op dieren, hou je van schoonmaken, zie je een ontevreden eigenaar of een bijtende hond niet als probleem maar als uitdaging, en kun je desnoods 6 dingen tegelijk doen. Ondanks de chaos die kan heersen, weet je overzicht te bewaren en werk je zorgvuldig en nauwkeurig.

Je beschikt daarnaast ook nog eens over humor, je hebt een makkelijke babbel en straalt zelfvertrouwen en kundigheid uit, zodat onze klanten zich bij jou in goede handen voelen.

Je hebt al werkervaring, zodat we je met een gerust hart zelfstandig telefoontjes en baliebezoeken kunnen laten afhandelen, en zodat je niet in paniek raakt als de dierenarts even afwezig is. We verwachten dat je zo collegiaal bent om een ander z’n vakantie te gunnen en dus zo’n 10 dagen per jaar extra in kunt vallen.

Omdat je begrijpt dat een trouw klantenbestand begint bij trouw personeel, heb je de intentie om je voor langere tijd te verbinden aan onze praktijk.

Wat bieden wij
Je krijgt van ons een contract voor 8-16 uur per week (1 of 2 dagen). We bieden je een baan waarin je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt, waarin altijd tijd is voor een kletsje met elkaar en met de klanten, en waarin je de ruimte krijgt om jouw specifieke talenten te ontwikkelen. Je hoeft geen diensten te draaien, maar je zult wel 3-4x per jaar een zaterdag(ochtend) werken. Eerder of later beginnen dan 1 september is bespreekbaar.

Geïnteresseerd? Stuur ons je CV en een brief waarin we in elk geval kunnen lezen:

– waarom je juist déze baan wilt

– wat je kunt toevoegen aan ons team

Reageren kan zolang deze vacature online staat. Mail je brief en CV naar info@dierenartsaandeamstel.nl tav Bregje Muijlaert.

Naam praktijk/ bedrijf: Dierenarts aan de Amstel
Soort praktijk: Gezelschapsdieren
Datum ingang vacature: 02-09-2019
Aantal uren per week: 8 uur
Diploma: Paraveterinair
Praktijkervaring: Wel vereist
Arbeidsvoorwaarden: De praktijk is geen lid van de BPW, maar houdt zich wel aan de CAO

Adres:
Hoger Amstellaan 1
1191gm Ouderkerk aan de Amstel
Telefoonnummer: 020-4963131

Contactpersoon: B. Muijlaert

E-mailadres: info@dierenartsaandeamstel.nl

Website: http://www.dierenartsaandeamstel.nl